Разкритие! Ето защо Мария Игнатова се отказа да ражда дете на Рачков

5589
22 Май 2016, 15:00


Мария Игнатова и Димитър Рачков на няколко пъти пускаха бомбата, че тя е бременна, въпреки, че това не е така, научи HotArena.


Двамата отдавна са се усетили, че трябва от време на време да подгряват публиката с някоя лека сензация около семейството. Години наред двамата собственоръчно пускат интриги, че са на финала на семейните си отношения и всеки момент ще се разделят.


„Защо го правят ли? Мария и Митко отдавна са превърнали семейството си в успешен бизнес проект. Самите те не се притесняват да се шегуват по въпроса. Веднъж се бяхме събрали на маса и Митето се изцепи, че с любимата му яко въртят педалите на машина за пари. Точно тази машина се нуждае постоянно да бъде захранвана с клюки. Иначе щяха ли да са на всяка манджа мерудия. Риалити форматите, в които участват, са малка част от техните изяви. Много ги канят да водят градски забави, фирмени и частни купони. Добре си живеят", категоричен е приятел на Рачков от детинство.


Според него роденият в Бургас шоумен е идейният мотор на фамилното предприятие. Мария обаче се подчинява на шефа у дома и продължава да играе различни роли само и само да я харесва публиката. Точно заради това тя на два пъти пуска фалшиви новини, че е бременна. Истината е далеч по-прозаична. Блондинката вече живее с идеята, че повече няма да ражда деца.


"Всеки ден ми е разграфен до най-малката подробност. С Митко почти не се засичаме у дома. Кога да го направим това дете? Последното в рамките на шегата, но наистина нямам време за втора бременност.", чистосърдечно признава Мария пред колеги от „Х фактор".


Тя едва ли ще си признае, че има и друга причина да се откаже от идеята да роди дете на Димитър Рачков. Нова бременност със сигурност ще се отрази на физиката. Точно това Мария Игнатова не би допуснала за нищо на света, предават от Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени