Разкритие на HotArena взриви НТВ! Иво Андреев се стиска за 500 лв за детето си

2388
26 Януари 2013, 14:42


Разкритие на HotArena.net. разтърси коридорите на Нова телевизия. Оказа се, че синоптикът Иво Андреев се стиска да плати 500 лева месечна издръжка за сина си.

 

След като се раздели с половинката си Виолета Асенова, Андреев отказвал да поема своята част от грижите за детето. Затова спортната журналистка се обърнала към Темида с иск за месечна издръжка.

 

„Иво е луд по сина си, с него е всяка събота и неделя, води го на разходки, черпи го с всякакви лакомства, грижи се за него, никога не е отказвал да му купи, каквото и да е“, коментират колеги на Андреев.

 

Асенова обаче не била доволна и настоявала да получава и пари в брой. Тв водещата дори вече е подала иск в съда, според който настоява поне за 500 лева месечна издръжка на детето. А адвокат по делото й е Жоро Игнатов, който представя Вихра при развода й с Иван.

 

Самият Игнатов е твърдо решен да издейства максимално висока издръжка за сина на Андреев. Проблем обаче бил фактът, че родителите не са женени.


Както HotArena.net първи писа срещу синоптика е подаден иск за издръжка от спортната журналистка. Ако съдът го уважи Андреев ще плаща в пъти повече от законово определената сума, пишат от „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени