Разкритие на HotArena! Ники Михайлов свали скандална плеймейтка пред очите на брата на Алисия (Цялата история ТУК)

https://hotarena.net/pod-pricel/razkritie-na-hotarena-niki-mihailov-svali-skandalna-pleimeitka-pred-ochite-na-brata-na-alisiia HotArena.net
Разкритие на HotArena! Ники Михайлов свали скандална плеймейтка пред очите на брата на Алисия (Цялата история ТУК)
Преди да отлети за Дубай, Ники Михайлов е посетил столична дискотека, от която си е тръгнал в компанията на плеймейтката Анджелина Атанасова, разкриха пред HotArena очевидци на пикантната случка.

Двамата са се отдали на страстна свалка в заведението, а изкусителната Анджелина лесно е поддала на мераците на Михайлов. Тя никак не се е дърпала и веднага се навила на предложението на горещо продължение на нощта, което той й отправил в прав текст.


Това никак не е изненадващо, ако се има предвид каква слава й се носи на Атанасова. За нея се говори, че няма проблем да прави любов срещу заплащане. Анджелина участва на последния конкурс \"Мис Плеймейт\" и дори бе спрягана за сигурен победител, но титлата й се измъкна под носа.


За разликата от победилата я Ася Капчикова, Анджелина е редовен посетител на пластичните хирурзи и това си личи отдалече. Освен стремеж да заплилича на кукла, блондинката била адски амбициозна и не спирала да обикаля модните агенции, надявайки се да дойде и нейния звезден миг.


Девойката от Пазарджик нашумя покрай конкурса на \"Плейбой\" и сега се чуди как да задържи вниманието върху себе си. А една авантюра с Ники Михайлов идва добре дошла в помощ на тази цел.


За връзка между двамата и дума не може да става. Отношенията им са единствено плътски и на базата на лична изгода. Анджелина е просто поредната бройка на Ники, с която той едва ли ще повтори. Тя пък трупа мимолетна слава на негов гръб.

В компанията на Ники в дискотеката е бил забелязан и братът на Алисия- Иво. Двамата са много добри приятели и са запазили отношенията си и след раздялата на вратаря с Алисия.

Пред неговия поглед бившият на Алисия без свян задявал палавата плеймейтка. Сега Иво няма право да му държи сметка за бройките, защото Ася също си има нов и дори връзката им е доста сериозна. 

Анджелина се издаде с коментар на снимка на Михайлов и Валентин Добревски, че е присъствала на същото място, както и че е фенка на Ники.


Това е първата публична забивка на Михайлов след край на връзката му с певицата. Малко по малко се e отърсил от любовната мъка и сега отново е на любовния фронт, готов да бройка плеймейтки. Тези дни Ники се похвали и със селфи от Дубай, където вероятно също е в нежна компания.

16 Коментара

000

преди 7 години

Глупости Н.Михайлов с тази кривокрака еднодневка... Вие виждали ли сте я наживо за какъв траверс с криви крака и 1.50 и 60кг луда работа.. Hot arena опитвате се да правите известни само изроди Анджелина, Анастасия, Адрияна, сестрата на Адрияна спрете....

Коментирай

Ваня

преди 7 години

Няяяяяяма да е тая, пак се опитвате да налучкате ;). В неговата компания бил брата на Алисия, мда ясно хаха.

Коментирай

tc tc tc

преди 7 години

".....Пред неговия поглед бившият на Алисия без свян задявал палавата плеймейтка. Сега Иво няма право да му държи сметка за бройките, защото Ася също си има нов и дори връзката им е доста сериозна....." Izwinete tova profesionalist li go e napisal , i tova sNQMAL PRAVO vie li go re6avate ili toi vi go kaza maleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, maleeeeeeee kakvi oligofreni pi6at tuk. To cqlata im "statiq" e ne6to kato vic.

Коментирай

Zapoznat

преди 7 години

Andjelina e syper krivokraka i s travestitska fizionomia, iska da stava izvestna inache, spi sys vseki mnogo e dolna, nai gadnata kyrva ........ da vzeme malko da se osyznae che za nishto ne stava!!!

Коментирай

2211

преди 7 години

Престанете да злобеете !С кой е Ники М. И с кой не!Анджелина пък какво го оплювате момичето,супер красива и естествена може да бъде с когото си пожелае,вие още плюите!

Коментирай

Ludlud

преди 7 години

Korekciii,cifrii,avanturi hahahah tva momiche nqma 1 korekciq be hora osuznaitee se hahhaha da ne govorim che cifrite ne q vulnuvat kato sudim po predishnite s koiti e bila edva li e bilaa zaradi debeliq im portfeil ... Ahhahhaa biva vi da razkazvate smeshki

Коментирай

haha

преди 7 години

аз лично й дадох 10 бона на тая курва

Коментирай

Надя

преди 7 години

Всичко е прекрасно. Само ми се ще да видя снимки от горещата свалка. А колкото да брата на Алисия, да няма право да държи сметка. Лиричните герои са над 18, имат глави на раменете и решават какво правят. Ама все пак, дайте снимки де........ нали сте най- осведомени и имате "очи и обективи навсякъде"

Коментирай

Katya

преди 7 години

O, nai- dobrite sa v tova. :)

Коментирай

пхахаха

преди 7 години

Стига си писа сама коментари ма

Коментирай

iho oho

преди 7 години

хахаха много е жалка сигурно реве, набива шоколад и си пише сама коментарите

Коментирай

дрън-дрън-дрън

преди 7 години

ЯСНО ОТ РАЗКАЗИТЕ ПО КАРТИНКИ ЯВНО СТЕ МИНАЛИ ВЕЧЕ НА СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ!

Коментирай

алекс

преди 7 години

Баба Яга е пратила най-вероятно брат си да следи плешугата и да докладва новини, които после тя да тиражира в публичното пространство. Откакто и наби шута през ден все статии колко е депресиран и нещастен, как само лелката му е в главата и всички сравнявал с нея. Едва ли изобщо му пука на Михайлов за бабета. Едва ли му дреме кой я клати. И за разлика от нея това момиче поне има вид. И ако почнем да говорим за пластики да не започваме да броим бабаягините, че бие рекорда.

Коментирай

айй

преди 7 години

Анджелина ходи само с платформи защото са й къси и криви краката хихихи

Коментирай

jo

преди 7 години

Не са дълги като на леля и Ася манИкенката, нали? Ами не се е научило още момичето да ползва фотошоп.

Коментирай

свободен мъж, защо не? но, истината е друга!

преди 7 години

Такa и не разбрах от тези два реда, изписани между въпросната пачавра и някакво момче, каква е връзката с Михайлов? Свободни съчинения на предучилищна възраст дете. Глуповато и неграмотно, непрофесионално так чак комично написано. И, Михайлов не може да прежали Алисия, затова движи в компанията на брат й. Двамата с Алисия са в много добри приятелски отношение въпреки разделени и днес. Алисия е в добри отношения и с първия си мъж Валери Божинов. Интелигентна жена. Какъв е проблема, че са били заедно и са се разделили, Нито са първите на света , нито ще бъдат последните. Важното е, културното, цивилизовано и грамотно отношение помежду им.Простакесата Лозанова си е простакеса и затова ще ходи като мумия с лъскав парцал заметната, сама и ще лети по света за слава и пари с клиенти. И пак си остава едното - НИЩО! Хайде бръмчалки , действайте! Алисия е имала прелестно красив брат!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.