Разкритие! Ники и Алисия тайни любовници отпреди 2 месеца! (Доказателства в снимки + как приятел на вратаря ги издаде)

https://hotarena.net/pod-pricel/razkritie-niki-i-alisiia-taini-liubovnici-otpredi-2-meseca HotArena.net
Разкритие! Ники и Алисия тайни любовници отпреди 2 месеца! (Доказателства в снимки + как приятел на вратаря ги издаде)

Редакторска плесница

 

Подновената връзка на Ники Михайлов и Алисия не е от вчера.

 

Това научи ексклузивно HotArena, а информацията ни бе потвърдена от близък приятел на футболиста.

 

Аверът на Ники неволно издаде за тайните любовни отношения между фолк дивата и националния вратар.

 

Както вчера HotArena писа, Михайлов и Алисия отпразнуваха заедно 27-ия му рожден ден в Свети Влас, където негови приятели дойдоха, за да го уважат.

 

Именно един от тях си позволи да ги изтипоса в социалната мрежа.

 

След като се поразровихме по-задълбочено в профила му, забелязахме, че аверът на Ники е купонясвал с Алисия и Михайлов още преди два месеца. Тримата имат общи снимки още от май, което означава, че през цялото това време певицата и футболистът са се криели.


\"\"

 

Аверът на Ники неволно ги издаде, а може би самият той не е бил наясно, че двамата се крият. Той живее в чужбина и едва ли е посветен в драмите на двойката.

 

HotArena вече изясни защо Алисия и Ники пазят в тайна подновената си връзка.

 

След поредицата от разкрития за изневерите на Ники Михайлов, Алисия не иска да й се подиграват, че търпи униженията му само и само да не е сама…

 

Сега, когато вече няма и капка съмнение, че са заедно, певицата ще трябва да намери начин да излезе от ситуацията и да се оправдае пред феновете си…

 

Вижте още снимки по-долу.

 

М. Грозева

 

14 Коментара

ха-ха

преди 8 години

Разбра се вече,че тази лъже като Дърта Циганка само за да я пишат по вестниците и да я канят за интервюта.Най-лошото е, че всички клюки за нея си ги пуска тя сама-т.е. личната и пиарка.А с Николайчо не са се разделяли,защото не са се и събирали-приятелки са си и другарчета по чашка и линийка!

Коментирай

айде бе верно хохо???

преди 8 години

Хахаха, големи фантазьори тия от Хотарена. И били се разровили из профила му, естествено че ще ровите из профилите им ,ако не са Ники и Алисия сайтчето ви ще е пълна скука. И пак не разбирам къде са ви доказателствата че са заедно ;)?!

Коментирай

Molq?

преди 8 години

А за кои точно "разкрития" и кои точно "изневери" става въпрос - за ония измислените от жълтите медии, за които всъщност и до ден днешен няма една снимка, едно доказателство няма, няма абсолютно нищо - за тях ли става въпрос??????????????????

Коментирай

234567890

преди 8 години

Алисия не я мисля, има пари, слава, прекрасно дете, хиляди почитатели, мъже които я обожяват. Ами онова черното дребното , бившата жена на Божинов отритната от всички, зарязана от Валери и забравена от Михайлов. Има за какво да злобее, само че от много злоба се погрознява ;). И като гледам последните и снимки тук и там хич не и весело на госпожата.

Коментирай

mariana

преди 8 години

predi Nikoletka kato chu che sa se razdelili i poburza nashta da napish 'ne nie a drugo N se e razdelilo.. i samo sled mesec dva ia zariazaha i mlukna. Sega kato sa se subrali s Nikolay, Alisia triabva da i go vurne kato i napishe a mai ne N i A a N i V sa razdeleni ama ako go napravi nikoletka nali samo negativnoto tursi shte skochki kakvato e zlobna samo se pravi che ne i puka i e dobre sama ama skuchaeeee shtom si pravi selfita po 14545454 puti na den ot kolata

Коментирай

бай пешо

преди 8 години

Асиетче, туй ти ли си ма мамина убосницо? Мари от тез пластики си заприличала на жива мумия мари маме. То не би мания по таз Николета, не би чудо. Голямата камба отряза, преправя я вече 300 пъти, скулите ту ги имаш, ту не, устата преправя, цвета на косата смени, бръчици опъва, ченеце гледам си сложила.....Е, Асиетче, имали нещо по тебе вече твое естествено?

Коментирай

Лили

преди 8 години

Ти си гледай шизофреничката Никлузета, че при нея положението е страшно във всяко отношение. Изкуствена коса, смешни изкуствени вежди върху огромно чело, кравешки поглед, изкуствен нос, изкуствена вечно напукана уста, изкуствено чене като на проф. Вучков, къс и дебел врат, изкуствени разплути вимета, изгърбена от тях къси крака, огромен луфт между тях от много работа с клиенти, оранжева на цвят от постоянно дремане в солариуми, благодарение на които изглежда като леличка в комбинация с пилешки мозък и психически отклонения - това е Никлузетка.

Коментирай

нещо си в грешка

преди 8 години

Ма , той "бай Пешо "направил копи на коментар под статия на Николета 1/1. Камбата беше на Николета, а сега е като Уди Кълвача. И как едно нещо, ту го има , ту го няма? Всяка уважаваща себе си жена и държаща на външния си вид и визия е необходимо да прави чести промени, за да бъде интересна, да бъде харесвана и да се харесва. Какво лошо в това? И как и преброй операциите още повече , къде видя мумуя? Сигурно си влизал/а в профила на Николета ??? Тя акъна е заприличала на мумия...Зара от Биг Брадър. Алисия от ден на ден все по-хубава става. Така е, любовта дава криле!

Коментирай

ах, тази драскачка неграмотна

преди 8 години

М.Грозева ти се изяде от вътре, гледай да не абортираш от злоба, че не си разбрала новината по-рано или по-скоро, че не можеш да повярваш , че тези двамата наистина се обичат... Хайде споко, доста парички ти направи Алисия с драсканията ти по сто пъти на ден за нея ! Трябва да и целуваш ръка ,като на кръстник и да и плащаш на хонорар. Тази злоба теб ще те довърши, а колко си зла не е истина! Кой ли теб ще те търпи, трябва майка му да го е увивала в черен повой при раждане. Злобно същество, от най-злобните!

Коментирай

ха хо- хи хи

преди 8 години

Като чета този коментар мога да кажа само професионалното си заключение.... Определено не си добре! Клюките , за които говориш най-вероятно имаш предвид Николета, както и малцинствената и група- ромка - по-модерно ще се изразя от село Караджово-доказано! А, за магистралките питай Азис- той знае най-добре , кой смърка от време на време, а сега редовно откакто и биха дузпата в гъза, че дори и по време на бременността го е правила. Всичко се знае, но само ти не.Живейте си с жълтите писания и пляскайте ушанки....

Коментирай

клюкарница

преди 8 години

На някои хора, май това им бърка в задниците...Ами така е, когато човек няма собствен живот, обсъжда това на другите... Те си живеят живота и без вашето разрешение или одобрение ... Вие си лайте и хвърляйте боб, заедно ли са или не са ! ха ха ха празни душици

Коментирай

ха хо -хи хи

преди 8 години

Дърта циганка си ти и Николета. И много моля, не приписвайте на други хора вашите пороци и недостатъци. Най-малкото невъзпитано е! :) Азис знае най-добре , кой смърка и дори по време на бременността, а сега системно след като и биха дузпата в разбридания и заразен гъз. Така, че много моля , да не си отварям устата. Страшни неща се знаят...

Коментирай

obichat se horata

преди 8 години

Vajnoto e che se obichat i sa zaedno , a vie si draskaite zlobnite statiiki, tova shte vi ostane. I onzi mindil, deto behse" MNOGO SHTASTLIVA" shte duha cql jivot supata sama ot tuk nasetne. Muj do sebe si nqma da vidi.

Коментирай

никлозета

преди 8 години

ИХУУУУУ ,никлозета ДА ГО Д..А ,АХАХАХАХ :))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.