Разкритие в HotArena! Моника сe крила в тоалетна на столичен мол от страх от Анелия!

5099
29 Септември 2015, 12:48


Скандалната моделка Моника Валериева изпадала в истински ужас от възможността да се засече очи в очи с певицата Анелия, научи HotArena!Въпреки че в къщата на ВИП Брадър Мона се хвали как била приятелка с певицата, оборвайки твърденията на Люси, че всъщност Анелия не може да я понася, истината е много по-различна от представената от дупнишката псевдозвезда.


 
За това говори случка, станала миналата година в мол "Парадайз" в София. Валериева отишла на шопинг с приятелки, но за нейна зла участ същото там правила и Анелия. 


 
Моника успяла да я види отдалеч и за малко да получи поредната си паник атака. Със спринт изтичала до тоалетната на мола, преди звездата на "Пайнер" да я приближи в опасна близост.


Крила се вътре близо 15 мин, докато хем се успокои, хем Анелия се отдалечи на безопасно разстояние, като приятелките й останали извън тоалетната я осведомявали по телефона за дистанцията между нея и Анелия


 
Разбира се, Моника никога няма да признае във ВИП Брадър за срамната случка, но това не и пречи да продължава нагло да лъже за "приятелството й с Анелия".


 
Както HotArena пръв разкри, певицата не може да я диша, след като Валериева си позволи да преспи с Калоян Арсенов, когато той имаше взимаме-даване с Анелия. 


 
Да бръмчи по обвързани типове, на които половинките им й се падат дружки, е навик за Валериева – топ певицата на „Пайнер“ не е единствената й жертва.


Така постъпи и с Алисия – първо й се натрапи за дружка и й взе да я ласкае и обяснява колко много я харесвала, а
по същото време безсрамно е сваляла Ники Михайлов в социалната мрежа, докато получи съгласието му да му гостува в Италия, за да впише и него в тефтера си с бройки.


 
Преди да влезне във ВИП Брадър, Мона си призна за авантюрите като коментира, че всъщност тя не е виновна, че обвързани мъже искали да спят с нея.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ква Мона, ква Алисия - Реклама
преди 2 години
-4
Хахахаха това е безлатна реклама на Парадайз! Я от мола да ви дадат по едно ваучерче като подарък!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
дияна
преди 2 години
-10
на тази Моника много ще и отива един като Сашо майонезата. нали уж писахте че бил новия на Анелия
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
й
преди 2 години
-9
тя сега и Гъмов харесва но човека си има приятелка. не виждам да е толкова красива, колкото на снимките от списанията, в които се снима. Обикновено момиче за жалост не много умно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
дияна
преди 2 години
-5
няма как да не споменете Алисия...........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени