Разкрития: Фотограф от „Мис България“ видял протоколите на журито – не били включили Тамара дори в челната тройка! (+Още)

https://hotarena.net/laifstail/razkritiia-fotograf-ot-mis-balgariia-vidial-protokolite-na-jurito-ne-bili-vkliuchili-tamara-dori-v-chelnata-troika HotArena.net
Разкрития: Фотограф от „Мис България“ видял протоколите на журито – не били включили Тамара дори в челната тройка! (+Още)

Фотографът Георги Божиков скандализира с поредна порция разкрития около конкурса „Мис България“, който е тема №1 вече няколко дни заради неудачния избор за най-красива българка – Тамара Георгиева, узна HotArena.

 

Ето какви бяха точните думи на лицето, което е снимало на женското съревнование:

 

Не съм си позволявал никога да коментирам такива тъпотии, но това е малко в повече !

Аз съм от \" фотографите \" които са \"...снимали лошо ...\" новата мис България.

И за да не съм голословен прилагам снимки и на двете подгласнички, който са снимани от от същия \" фотограф \" при същите светлини условия !

 

 

П.П. всеки които ме познава знае че снимам за собствено удоволствие и никога не съм се изживявал като фотограф ( за това думата фотограф е в кавички )

 

 

уточнение:

 

 

Така се случи че бях на такова място че виждах протоколите на които миските от журито отбелязваха класирането (мислех да снимам протоколите, но прецених че е грубо,вече съжалявам, че не го направих) ВСИЧКИ бяха посочили на 1-во място момичето от Бургас !!!. Видях и на Иво Танев протокола, той също не беше включил Тамара в тройката. ! (Това го казвам по повод нападките, че едва ли не другите миски от журито са избрали нарочно това момиче )

Хайде сега да призовем към явно гласуване следващия път !“.

 

Това съобщи вчера Божиков в статус в личния си профил във Фейсбук.

3 Коментара

Сани В.

преди 6 години

Айде сега,на крива ракета и Космоса и е крив!Нали знаете,магаре застанало-магаре излезнало,какво е крив фотографа в случая!В предаването На кафе,една миска от журито явно каза,че нейната фаворитка е била друга,а именно момичето от Бургас!Поредната нагласена свинщина!!!!

Коментирай

Пълен потрес

преди 6 години

Тази на снимката горе също не е хубава, НО поне е естествена! Има кофти зъби, носът и е голям и в лице не е нищо особено. Що за претендентки са допуснали тази година? Аз ако изляза до магазина ще срещна в пъти по-красиви момичета.

Коментирай

Geri

преди 6 години

Dvete momicheta na snimkata sashto ne sa koi znae kolko krasivi. Napravo im se chudya na tezi 20-godishni momicheta s grim i vse oshte im lichat torbichkite pod ochite, predstavyam si bez grim kakvo e polojenieto! A kato stignat 30 kak shte izglejdat?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.