Разпнаха кмета на Елин Пелин заради МЕГЗ и Гала

4472
14 Декември 2017, 11:25


Преди няколко дни Мегз разтърси социалните мрежи с брутални кадри на тровени с антифриз кучета от град Елин Пелин. На видеото се вижда как животните буквално се гърчат и умират в адски мъки.

 

Каканашева се закани, че ще направи всичко възможно, за да даде гласност на случая. Целта й е извършителите да се изплашат, да знаят, че не могат да вършат ненаказано подобни злини и да спрат да го правят. 

 

Разбира се, когато упоритата Мегз си постави цел, тя е способна да обърне земята, но да я гони докрай. Днес Каканашева беше гост в предаването "На Кафе". Тя не само даде максимална публичност на проблема от ефира на Нова Телевизия, но и екипът "На Кафе" стигна още по-далече. Кметът на града беше включен в жива връзка и директно беше накаран да даде обяснение за случващото се. 

 

Видимо смутени от управата на града се опитаха да се извинят с това, че проблемът е национален и че те не могат да се справят с него сами. Екипът показа още шокиращи снимки от фейсбук групи в града, на които хора се уговарят как да избиват животните. Кметът се опита отново да се оправдае, че това най-вероятно са шеги. Гала веднага репликира, че подобни шеги на фона на кадрите на избиваните животни са недопустими. 

 

В крайна сметка, притиснати от ситуацията, публичността и всеобщото недоволство, ръководството на града обеща, че повече няма да допуснат подобни зверства. Те още обещаха да кастрират кучетата в града и дори да изградят местен приют. Предстой да видим дали ще изпълнат обещанието си.

 

Мегз и Гала призоваха зрителите за лична отговорност и хуманно отношение към животните. Те казаха, че се надяват Елин Пелин да е началото и един добър пример за активна борба с проблема. 

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени