Разследват шефка на Агенция за закрила на децата заради любовницата на Веселин Маринов

3036
14 Април 2017, 10:17


Магдалена Миткова, която е шефка на Агенция за закрила на детето в Добрич ще бъде разследвана от социалното министерство заради извършено грубо нарушение на служебните си права. А го е извършила в полза на станалата национално известна любовница на Веселин Маринов, Веселина Пеева от Добрич. Това разкриха пред HotArena наши източници от държавната структура.

Ето за какво всъщност става въпрос. Както вече цяла България знае точно преди две години започва бурен любовен романс между Веселин Маринов и 42 - годишната бивша сервитьорка от Добрич Веселина Пеева. По това време тя няма брак, но има деца. Всичко в живота и е подредено до степен, че е презодоволена. За което основа заслуга има таткото на малчуганите. Той е многоуважаван бизнесмен от града с кристално чист имидж и човек, който е много далеч от светския или всякаква форма на публичен живот.

Пеева обаче се влюбва във Веско Маринов, бие си камшика от семейството което има и без никакви скрупули зарязва децата си.

Което за нея не било кой знае какъв проблем. Едното си дете го е родила само защото вече било късно да направи аборт, а по-голямото физически го е малтретирало. Заради този скандален случай на който има множество свидетели, срещу нея се води прокурорско разследване за лъжесвидетелстване.
След първоначалната секс афера и хормонални изблици, подучена от Веселин Маринов и неговият близък приятел и адвокат Иван Кръстев от Варна, Пеева решава изведнъж да влезе в образа на образцова майка. И да претендират това прокурорско разследване да падне. Разбира се интересът й е чисто комерсиален. Просто тя иска парите на бащата на наследниците си. И за да ги взема трябва да влезе в ролята на любящ родител. Същото било желанието на Маринов и Кръстев. Защото ако им мине номера те получавали чрез Веселина досег до ежемесечен и то не лош бюджет осигурен от таткото на малчуганите.

За да мине номера на триото на певеца - адвоката и блондинката е било нужно да се вземе експертно становище написано от служител социален работник. Който трябва да даде мнение дали майката може да се грижи за децата си. Всъщност тя не може защото няма никакви доходи. Получава заплата от 1500 лв на месец като секретарка към фирма собственост на бизнесмен близък до певеца от Пайнер. Но тази заплата е само на хартия, а договора и е фиктивен и важи докато мине делото. Просто блондинката трябва да докаже, че има някакви доходи.

Другата част от становището на социалния работник обхваща нематериалните фактори и най - вече грижовен ли е родителя към децата. Всичко хубаво, но становището което Веселина Пеева получава не е написано от социален работник, а лично от Магдалена Миткова. Без тя да има каквото и да е професионално отношение към случая. Това заключение дори е предоставено с нейния подпис и печат на службата й която оглавява.

Всъщност тя няма професионално отношение, но има лично. Оказва се, че Миткова и Пеева са приятелки. Двете дори ходят заедно на курс по народни танци в Добрич. Дори и се снимат заедно, а фотосите си публикуват във Фейсбук.

В социалното министерство е получена информация, че скандалната шефка на Агенцията за закрила на децата в Добрич е взела 2000 лв под формата на "почерпка" за да направи закононарушението. За което срещу нея ще бъде образувана до дни проверка в Инспектората на министерството.

Какво каза Миткова пред HotArena очаквайте много скоро.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени