Разтърсващо! Ето, че има вечна любов! (ВИДЕО ДОКАЗАТЕЛСТВО)

2297
07 Септември 2013, 14:00


Доказателство, че на някой някъде може да му се случи това, което виждаме по филмите, е налице. Мъж написа вълнуваща песен за жената, която обичал 75 години от живота си, разбра HotArena.net.


Един много възрастен мъж написа трогателна песен за своята Лорейн. Той е един от тези наистина един на милион, който не просто е срещнал Жената, оценил я на момента, но и успял да я задържи завинаги.


Щастливецът, който дори се оженил за голямата си любов, се радвал на щастието си цели 75 години! Сега е останал сам и единственото, което му е останало са снимките на любимата му, пише kliuki.ws.


Твърди, че времето прекарано с жена му (т.е. почти целия му живот) е било невероятно. Така явно мислят и всички, чули песента и видели клипа към нея, защото дори у нас е в ТОП 40 на най-гледаните клипове.


Независимо от смутното време или че вярваме, че сме станали абсолютно цинични, явно всеки от нас тайно мечтае, независимо от възрастта, чудото да го застигне и него. Е, едва ли ще продължи 75 години за всеки, но пък ако е споделено и пълноценно – винаги е добре дошло!

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вени
преди 4 години
-1
Има и такива случаи, но едва ли са много. Дори не бихме могли да преценим щастлив ли е бил човека или така си мисли.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени