РАЗВОД МИ ДАЙ! Николета отказва да разтрогне брака си с Божинов (Вижте каква е причината)

https://hotarena.net/pod-pricel/razvod-mi-dai-nikoleta-otkazva-da-raztrogne-braka-si-s-bojinov HotArena.net
РАЗВОД МИ ДАЙ! Николета отказва да разтрогне брака си с Божинов (Вижте каква е причината)

Редакторска плесница

 

Николета Лозанова не дава развод на Валери Божинов, научи HotArena.

 

Водещата на „Папараци“ по бТВ все още по документи е омъжена за футболиста и това няма да се промени, докато той не изпълни изискванията й.

 

А те са:

 

- да получи половината от парите и имотите на Божинов;

 

- 5000 лева месечна издръжка за дъщеря им Никол;

 

- футболистът да прехвърли на нейно име апартамента, в който живеят в момента в квартал „Витоша“ с малката й наследничка.

 

Имотът е над 180 квадрата и заедно с обзавеждането струва над 600 000 лева.

 

„Валери е наивен, но не е глупав и не е луд, че да й прехвърли имот за толкова пари. По-бившата му половинка Алисия също ламтеше за солидна месечна издръжка, 2 пъти годишно за екскурзия до Дубай и влог на името за малкия Валерко за стотици хиляди евро, но остана с пръст в уста“, коментират приятели на нападателя.

 

Засега футболистът ги оставил да живеят в апартамента, но той продължавал да се води на името и на двамата. 

 

При Алисия случаят е идентичен.

 

29-годишният футболист й дава по няколко бона, за да отглежда малкия Валерко, и тя необезпокоявано се шири в апартамента му в квартал „Изток“, но по нотариален акт имотът се води на Валери и Ася, както е истинското й име.

 

Божинов смятал, че има

 

солиден коз срещу Николета,

 

който щял да му помогне в съда.

 

Той се хвалил, че има неопровержими доказателства за изневерите на благоверната си и именно заради това той бил готов на всичко, за да не й позволява да му „изпразни джоба“.

 

Всъщност истината обаче е, че всичките му така наречени „доказателства“ са интриги разказани му от Алисия, която по принцип си мрази Николета.

 

За сметка на това, ако по време на развода наистина започнат да се вадят доказателства за изневери, съдът трябва да работи доста време извънредно, докато прегледа на снимки, съобщения и видео всички секс авантюри на ритнитопковеца…

 

М. Грозева

39 Коментара

РАЯ

преди 8 години

Аман вече от едно и също. След няколко дни Николета пак ще опровергае и ще каже, че "са в отлични отношения". Защо не си признаят, че изобщо не са разделени и нямат никакво намерение за това ами въртят една и съща плоча до втръсване.

Коментирай

roni

преди 8 години

Ee ama molia vi se zashto sa i parite na Valeri nali novia i ima 700 miliona jajajajaj

Коментирай

Лилия

преди 8 години

"Незаменимата", "най - красивата", "най - обичаната", "най - желаната", какво стана, бе душицо ? Ххахахахаха, излиза, че през целия ви брак, Божинката е имал паралелни връзки, хахахах. Е е как, става така, бе мило ? Нали беше много обичана ?!!! Нали беше незаменима ?!! Нали изневяра нямаше да простиш ?!!! Ко стана, бе душа, май историята, че си един най - обикновен трабант, се оказа вярна. Ххахахахх, душицата, тя. А, и да попитам: абе г-жо Мърша, както вече сте по - известна, защо са Ви парите на футболиста, при положение, че имате връзка с мъж имащ 700 милиона ??????? Ххаххахаха, плача .....

Коментирай

Ани

преди 8 години

М(ършо).Грозева я по-добре си направи някой блог и ходи си драскай на воля, че не ти отива да се пишеш и редактор даже. Алисия плетяла интриги, ха-ха-ха-ха-ха цяла България се убеди, че жената си гледа кариерата и живота (който е избрала да КРИЕ, за да му се наслаждава пълноценно, докато други, ако не го демонстрират, та и си го окрасяват, просто няма да спят). Само ти плиткоумно и тъпо същество като теб и феновете на онзи голямоглавест трол, не разбра, че жената без работа, която по цял ден се снима и поства злобни изказвания е самата Николета? Ще се занимава Алисия с тия двама тъпунгери Николета и Валери, като си има Николай? Ха-ха-ха пък и без да си го има, има с какво да се занимава. Защо я намесвате във цирковете на тия двама глупаци?

Коментирай

Raberete nai- nakraia

преди 8 години

Razdeleni sa. Bojibkata i bi shuta mnooogo otdavna. Oshte na rojdenia i den biaha razdeleni, ama tia se praveshe na piana ot lobov i go igraeshe mnogo obichana. A glupakat Valerko i se vodeshe po akala. Zatova i Bojindata gledashe kato iztrepan i pozvoliavashe Karbovski i Vankovtsi- Mankovtsi da ia opipvat pred nego (potarsi snimki). Zashtoto oshte togava niamaaha nishto obshto. A razvod niama da ima- ne go li razbrahte veche. Zashtoto nikoga ne sa imali grajdanski brak. Nikoleta se praveshe na fatalna za da drazni Alisia(che e po- dobra i sete bade zakonna sapruga)i intseniranoto party s bialata roklia v Pravets beshe samo paravan.

Коментирай

Аре стига с тва лайно

преди 8 години

Аре стига с тва извънземно лайно и с тия измислени простотии срещу Алисия. За Николета и 100 години да пишете и да се опитвате да я направите света вода ненапита - няма да стане. Хората имат мозък, за разлика от нея. На Николета всички й са виновни. Ми да спре да проституира, да се държи като нормална жена и майка и няма да има проблеми. А доказателства за това с кой се е ебала има много. Като започнем с това, че на повечето снимки все някой я обарва.

Коментирай

такаааа

преди 8 години

М.Грозева, ако не са ти известни законите по гражданско право в България, можеш да се допиташ до вещи лица. Иска, не иска Николета да даде развод на Божинов след определен период от време, след като нямат съвместно съжителство съда ще ги разведе. А, това колко ще вземе Николета и колко иска пак съдът ще реши, а месечната издръжка на детето се определя на база представен доход. СЕГА, НАЛИ МНОГО ПЛЮЕШЕ АЛИСИЯ, ЧЕ БИЛА АЛЧНА , ЧЕ БИЛА НАГЛА КАТО ИСКАЛА ВИСОКА ИЗДРЪЖКА(ПО ТОВА ВРЕМЕ ТОЙ ИГРАЕШЕ В ПОРТУГАЛИЯ И ИМАШЕ МНОГО ВИСОК ДОХОД) Сега запя друга песен в позицията на Алисия преди. Как да наречем Николета след тези нейни искания? По-малко алчна, по-малко виновна за развода от двамата с Божинов или по-интелигентно и човечно държаща се в същата ситуация??? Все пак съдът решава, а не Николета!

Коментирай

Гореща клюка

преди 8 години

Има снимки, как Николета е седнала върху шкембето на Пеевски. Дали я е.е или само му тежи не е ясно, но снимките са факт.

Коментирай

g

преди 8 години

Какво ли не изсписахте вече!Отвсякъде прозират латиносценките на Алисия!Искате да не е модел за поддържание на повечето момичета у нас щом пишете още повече за нея и я мразите ще ставва още по-пуполярна!

Коментирай

43777

преди 8 години

КОГА ЩЕ СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЗА ТАЗИ БИТА КАРТА.ХОРАТА СА КАЗАЛИ, ЧОВЕК КОЙТО ПАРАДИРА ДА Е НЕЩО Е ТОЧНО ОБРАТНОТО.ТАЗИ МИЗЕРНИЦА И ДА СЕ Е ПРАВИЛА НА БОГАТА, ВСИЧКО ОТИВА КЪМ БЕДНОСТ КАКВАТО И Е ДУШАТА.ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА ОТ СЕБЕ СИ И ВИНАГИ СЕ ВРЪЩА ТАМ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО.А ТАЗИ СЕ ВРЪЩА КЪМ БЕДНОСТТА И ПОСРЕДСТВЕНОСТТА, НИЩО ЧЕ ЗА ЕДИН КРАТЪК ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ СЕ ИЗКАРВАШЕ НАЙ НАЙ.СЕГА НЕКА СИ ТАТУИРА НА ДРУГАТА РЪКА - НЕ МИ ЗАВИЖДАЙТЕ, ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА ЗА КАКВО ХАХАХАХА

Коментирай

xa xa xa xa xaaaaaaaaaaaaaa

преди 8 години

Оригинално с татуса" Не ми завиждайте, защото няма за какво!" И напуканите големи джуки , като конска п*тка отворени и увиснали , но във вечната поза кокошо дупе. Отврад!

Коментирай

древен колекционер хи хи

преди 8 години

Жената е станала колекционер на чантички.... От Бирмата - Шанел, от Плейн- PP ......... да влезе следващият, моля!

Коментирай

мнителността си е .....

преди 8 години

Какви сценки ма жена, какви пет лева? Не виждаш ли, че цяла България я подмята , като това, което е -ПАРЦАЛ и си прави гаргара с нея. Защо ли? """Защото не е направила нищо лошо на този свят и дори не е дала повод за това""" По коя друга жена България храчи ? ......Пак ли ти се привиждат Алисия и родата и, и всеки , за който са пуснали статия тук. Вчера беше Златка " писала " коментарите си под статията.... Много е страшно, когато човек зайде с ума....

Коментирай

няма как да стане

преди 8 години

Алисия е на участие в момента. A, ти не спирай да халюцинираш!

Коментирай

hens

преди 8 години

Ами учи се от леля си Ася.

Коментирай

123

преди 8 години

И снимки на Ася как духа на братята Касъмови. На колене с два х*я в устата.

Коментирай

Psychotic

преди 8 години

На леля и Ася само телефон с капаче, не е достатъчно скъпа за Шанел и РР

Коментирай

poznat

преди 8 години

Valeri ne e obichal Nikoleta kolkoto Alisiq za da i ostavi 1/2 ot imushtestvoto si kakto postupi navremeto s apartamenta v kvartal Iztok. Valeri dava pari na Valerko kato se vidqt i tova nqma obshto s mesechnata izdrujka koqto toi poluchava otdelno.

Коментирай

ДО PSYCHOTIC

преди 8 години

НИКОЛЕТА СТИГА ПИСА КОМЕНТАРИ, ГЛЕДАЙ СИ ГРОЗНОТО ДЕБЕЛО ДЕТЕ КАТО САМОТНА МАЙКА, ОБЛИЗВАЙ ГОРДО ГЪРДИТЕ И КРАКАТА НА АНДРЕА ЗА НЯКОЙ ЛЕВ И УМИРАЙ ПО-СКОРО, ЧЕ СИ АБСОЛЮТНО НЕПОТРЕБНА

Коментирай

pp otkrivane

преди 8 години

nikoleta beshe nai-gorzna na otkrivaneto s nai gadna pricheska s elek kato roklq koito ne svali do zaminavaneto na plein i posle go vurna v butika. lev nqma taq mursha samo vzima nazaem za predavaneto jivota i e v salona i v kolata v chujdata kola zashtoto tq sobstvena nqma

Коментирай

pp otkrivane

преди 8 години

nikoleta beshe nai-gorzna na otkrivaneto s nai gadna pricheska s elek kato roklq koito ne svali do zaminavaneto na plein i posle go vurna v butika. lev nqma taq mursha samo vzima nazaem za predavaneto jivota i e v salona i v kolata v chujdata kola zashtoto tq sobstvena nqma

Коментирай

блаа

преди 8 години

Това не е Николета. Тази е грамотна. Със сбъркана ценностна система все пак, но поне грамотна.

Коментирай

Psychotic

преди 8 години

Е що за изказване към дете? Може ли под всяка статия за нея да лееш злоба срещу детето?! Внимавай с тези неща, че се връщат. И очевидно не съм Николета. А това, че не харесва чалгарки, не бих го приела като сбъркана ценностна система.

Коментирай

блаа до Psychotic

преди 8 години

А това, че харесваш Николета, как би го определила? За мен хора, които по някакъв начин ѝ симпатизират, са циреят на нашето общество. Всеки си има предпочитания, разбира се, но Николета отдавна е минала всички граници и, който я защитава, като обижда други хора с доста обидни класификации, не е по-различен от нея. Ти до утре можеш да се обясняваш как не харесваш чалгарки, ама харесваш още по-големи отрепки.

Коментирай

Tra la la

преди 8 години

Все си мислех, че ния неща са си между съпрузите и съда. Поне рри тези, които претендират за интелигентни отношения. Ама в тоя случай или вие сте светили на съответните или някой ви снася, за да ядоса бившия си. Евтино, много евтино. Но друго не можеше и да се очаква.

Коментирай

блаа

преди 8 години

квалификации *

Коментирай

!!!

преди 8 години

Ти май не харсваш себе си, а не "чалгарките." И за каква се мислиш? Мога да преценя за каква стойност иде реч. "Чалгарки", както ги наричаш с нищо не са по-долу от другите майки и любими, нито пък като жени във всекидневния живот. Просто професия! Един е музикант, друг певец, независимо какъв стил музика, трети мозъчен хирург, адвокат, лекар и т.н. Защо трябва да подценяваме професиите на хората? Все пак, това са професии и с тях живеят и преживяват. Не всички можем да бъдем космонавти, например. По-важно е какъв човек си. И, като казваш , че тези неща се връщат, май на теб бая има Господ да ти връща колко злоба и гадости си изсипала тук...Замисли се! Не съди хората, когато ти самата си по-черна от дявола! Има кой да съди!

Коментирай

g

преди 8 години

Какво прави Ася от Вакарел хич не ме интересува !Това си е мое мнение и аз съм решила да го изразия,това че на някой не му харесва си е негов проблем!

Коментирай

на всеки заслуженото и на всеки полагаемото

преди 8 години

И до днес още се споменават исканията и някои хора са злопаметни към цитатите на жълтите медии, относно Алисия, но а сега видите ли Николета била в правото си... С какво право и с какво повече е дете, детето на Николета от това на Алисия? Нима сина на Валери няма нуждите, които има всяко едно дете? Нима Божинов е повече баща на Никол от малкия Валери? И защо когато става въпрос за детето на Николета да гледаме на него , като дете, което бащата е длъжен да дава, а за сина му наричаме изнуда от майка му. Що за хора, що за мозъци , души и сърца са тези, които са тръгнали тук и там да оспорвате и омаловажавате тези права и по-грозното е да плюят, отричат и правят квалификации на първата му жена в живота? Съдът е този ,който ще постанови....Николета може да си иска да даде Валери, Луната и Слънцето... То, не е какво тя иска. Всеки иска , важното е дали има кой да му го даде!

Коментирай

Д.ПЕЕВСКИ

преди 8 години

БЪДИ СПОКОЙНА ШИШИ Е С ТЕБ...... ГРУХ ... ГРУХ ...ГРУХ.....................

Коментирай

2

преди 8 години

Хитрата циганка Василка и болната са слава и пари Курволета , пак заедно. Ами Господ събира нещастниците и самотниците да си утешават мъките и болките заедно. Ами ,те са си на едно интелектуално ниво. Какво им пречи? Хората казват... Хубава работа, ама циганска! Той към коя ли известна личност -жена , не се присламчва -Маги Желязкова, певицата Десислава и коя ли не. Но, само Николета му импонира във всичко, затова като нея няма втора- "незаменимата" ха ха ха . Господ не е скитач.....!

Коментирай

Ким

преди 8 години

Неееее, Шиши е с Цвети Янева, която обича и боготвори. Николета е вечната изтривалката, навсякъде. хи хи хи

Коментирай

mdaaa

преди 8 години

Кола от нея закупена няма -да! Но иначе Валери и купи белия Мерцедес с който се фука, като циганче с бял гъз.

Коментирай

Ели

преди 8 години

Тъпа е Николета, ама и вие платените и писачи сте още по тъпи. Пишете, пишете, с кого уж спала, с кого уж била тук - там. Пък развода Валери ще го получи. Доста материал му давате.... пардон Николетка сама му бута в ръцете. А иначе хората са прави, ако спрем да коментираме, Николетка съвсем ще се спаружи. Защото тя живее от това, да се говори за нея. Пък било то лошо или добро /добро и Николета?! Такова чудо до сега не видях./за нея е равнозначно.

Коментирай

nansi

преди 8 години

Shishi da osinovi kopeleto na nikoleta i problema e reshen

Коментирай

mdaaa

преди 8 години

МА, ПАРЦАЛ! Нали не беше алчна и плюеше и все още хвърляш огън и жупел по Алисия, че искала висока издръжка( при положение,че общият ви съпруг играеше по него време в Португалия и имаше доста висок доход). Сега , ако Божинов остави само съда да реши на база доход ,какъвто е закона, и с този доход в Югославия ти ще хванеш от трите най-дългия, но и това няма вече да хванеш от него. Но, се благодари, че Божинов няма да направи разлика между децата си , та ще получи Никол , колкото и Валерко. И нали си "много харесваната жена , най-харесваната в България, най-красивата по която всичко живо премира и желае: май имаш панически страх да се разделиш, че знаеш много добре, че си един балон и ще си останеш , като катър без история без реален съпруг в живота до края на дните си. Всеки ще те премята известно време , както всички до сега и шута в гъза. На кой му е притрябвала такава бръмчалка - откачалка в къщата си? По скоро трябва някой да си е намразил онази работа и живота си. Или някой болен от СПИН и обречен.

Коментирай

истината

преди 8 години

Грозева, не Алисия, а Азис знае много , много, много неща за Николета от времето , което бяха заедно и точно той след това разказа на Божинов всичко. Защо сега Николета впрегна целия екип от предаването в което работи, да обработят Азис да ги сдобрят за да не отиде като свидетел срещу нея в съда при бракоразводните дела. Хитрата и манипулативна кучка си мисли, че ние пасем трева и нищо не знаем. Знаем и то много! А, това, което е казал Азис на Валери, няма как да изчезне или да с е изтрие, той го знае с най-малките подробности. А, Алисия няма и не имала никакъв пръст в техните отношения, колкото и да и ги преписват. Но, то гузен негонен бяга и си въобразява неща, за които дори нямат хората намерение да си цапат името с този боклук.

Коментирай

..............

преди 8 години

И не само Азис, много са!

Коментирай

xa xa xa

преди 8 години

Грозева, драскаш глупости , както винаги! В съда никой не взема под внимание чатове, СМС-си, или имейли. Това е абсурдно и глупаво, да не кажа най-малко некомпетентно мнение. Всеки може да напише, да чати от фалшив профил с неговото име , представящ се за него. Това са неща недоказуеми. Там искат веществени доказателства....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.