РЕКОРД! Слави иска 100 бона, за да пее на сватба

1536
17 Септември 2015, 18:00Слави Трифонов чупи рекорда по хонорари. Дългия надмина и Лили Иванова, като поиска баснословен хонорар от 100 000 лева, за да пее на сватбата на милионерска щерка от Варна, която се е състояла преди около месец, научи HotArena.


Преговорите между гологлавия шоумен и бащата на младоженката се провели в разгара на лятото. Срещата била във Варна, а инициатор се оказала Дарина Павлова.

По време на разговорите бизнесменът поискал от Дългия да пее на сватбата на дъщеря му, заедно с целия „Ку-ку бенд“. Слави по принцип не обича да приема подобни покани за участия, затова и спретнал шеметна оферта.

Дългия обяснил, че му предстои голям концерт и че е ангажиран главно с провеждането му, но все пак обещал да даде отговор до два-три дни, като предварително уточнил, че цената е доста висока и не подлежи на обсъждане — 100 000 лева.

Няколко дни по-късно, когато започнали преговорите, се оказало, че всъщност цялото участие на Слави и компания ще струва има няма — 130 000 лева. Само на Слави хонорара бил 100 бона, а за Ку-ку бенд се искали още 20 бона минимум, пише „Уикенд“.

И за да бъде картинката пълна, Дългия поискал, той и хората му да бъдат настанени в 5-звезден хотел, като били необходими поне 10 стаи — тоест разход от около още 5000 лева. За капак, трябвало да се плати и бензина на всички коли в двете посоки — още хилядарка!


Изненадан неприятно от претенциите на Слави, баровецът се отказал. Дни по-късно обаче си осигурил услугите на Цеца Величкович, която пяла на сватбата срещу хонорар от 40 000 евро, тоест около 80 000 лева.


В шоубизнеса отдавна е публична тайна, че Слави Трифонов не желае да весели хората по сватби и поради тази причина определя космически хонорар за себе си, който да откаже всеки потенциален клиент. По този параграф Дългия се учи от естрадната прима Лили Иванова, която е поставила цена от 50 000 лева, за да извива глас на баровски венчавки.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени