Рени без мъж от три години, певицата се стопи от стрес

https://hotarena.net/az-jenata/reni-bez-maj-ot-tri-godini-pevicata-se-stopi-ot-stres HotArena.net
Рени без мъж от три години, певицата се стопи от стрес
Откакто се разведе с бизнесмена Борис Пилософ преди близо три години, чалга ветеранката Рени няма късмет в любовта, научи HotArena. Говори се, че позабравената фолк певица, която напомни за себе си в миналия сезон на „ВИП Брадър”, още не може да превъзмогне раздялата с бившия си съпруг и трудно допуска нови ухажори до себе си. Макар че свали 10 килограма и е в отлична форма, тя продължава да е сама и вече е изгубила вяра, че ще срещне сродна душа.

„Има разни мъже, които се навъртат край мен, но повечето не търсят сериозни отношения, а аз нямам нужда от връзки-еднодневки. Посветила съм се на синовете и се чувствам добре, друго не ми трябва”, споделя изпълнителката, която наскоро се завърна от почивка в Дубай.

Противно на клюките, Рени заминала за Обединените арабски емирства не с ново гадже, а с двете си деца Борис и Аспарух. Тя се стараела да прекарва цялото си свободно време с момчетата, за да компенсира липсата на баща им, с когото все по-рядко се виждали.

Пилософ заряза фолк певицата заради по-млада любовница и причини куп страдания на семейството си. Рени пък обиколи де що има телевизионно предаване, за да се ожали от неверника и това още повече влоши отношенията им, пише \"Уикенд\".

Раздялата на бившите влюбени бе повече от драматична – той я остави  съкрушена, без никакви финансови средства, а опитите й да възроди кариерата си удариха на камък. Дори участието й в рейтинговото шоу „ВИП Брадър” през 2016 г. не успя да й помогне в конкуренцията с новоизгряващите хитови изпълнителки.

Запознати издават, че покрай целия стрес певицата започнала да слабее ударно и стопила цели 10 килограма. Рени винаги е имала проблеми с теглото си и през годините е пробвала какви ли не диети, но ефектът от тях е бил краткотраен. Тя така и не успяваше да задържи постигнатите резултатите, а след като роди двете си деца съвсем се заобли.

Днес обаче изпълнителката е в по-добра форма от всякога и доказателство за това са снимките, които редовно публикува в социалната мрежа. Тя не пропуска възможност да се похвали с новата си фигура и да натрие носа на бившия си. Чалга ветеранката вече гони 50-те, но не се притеснява да се щрака полуразголена, а верните й фенове я окуражават да продължава в същия дух.

3 Коментара

Georgi

преди 6 години

вижте и снимките от тайланд и ще разберете гои ли се или се топи,изглежда ужасно,тя така и не отслабна,тлъста с огромно самочуствие и много изискваниянкъм мъжа до себе си,а тя е глупава и необразована чалгарка и в биг брадър видяхме колко малко сиво вещество има.за разлика от нея,Деница работи нещо почтено,не е чалга проститутка,умна и образована е и дори и с хубаво тяло за разлика от Рени та да бе се чуди дебеланата как така са я сменили

Коментирай

Стига бе....

преди 6 години

Къде видяхте "стопяване"? Аз не виждам! Обаче виждам една напомпана и мазна лелка.

Коментирай

А ако махнеш фотошопинга

преди 6 години

ще изскочи един бедър на преден план, ум да ти зайде :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.