Рени ексклузивно за развода си: Мъжът ми подаде молба, без да ми каже! (Вижте какво каза и за новата му)

https://hotarena.net/laifstail/reni-ekskluzivno-za-razvoda-si-majat-mi-podade-molba-bez-da-mi-kaje HotArena.net
Рени ексклузивно за развода си: Мъжът ми подаде молба, без да ми каже! (Вижте какво каза и за новата му)
Рени проговори за бившия си мъж Борис Пилософ, видя HotArena.


В откровено интервю за Папараци певицата разкри, че е разбрала от медиите, че мъжът й си има любовница.


\"Видях снимки с нея\", коментира тя на въпрос знае ли за връзката на Борис Пилософ с Деница Баликова, с която той се появи на снимка в медиите. И допълни, че не желае повече да ги коментира, тъй като не иска да прави тази жена известна за нейна сметка.


Освен това Рени за първи път разкри, че е била подложена на нечовешки психически тормоз от страна на вече бившия си мъж. Който я заплашвал да я остави без пари, ако се върне от Израел в България с децата им.


Тя обаче проявила воля и се върнала. Борис спазил заканата си и в момента певицата сама издържа себе си и двете им деца. Той дори подал молба за развод, без да й каже.


Тя загатна още, че Пилософ се е възползвал финансово от нея по време на брака им като е харчел нейни пари докато тя е била в Израел. Но не пожела да разкрие по-конкретни подробности.


Фолк певицата участва във формата \"Смени жената\" тази седмица, за което коментира, че обича да експериментира.

\"Мъжът и детенцето в дома, където бях, се отнасяха с голямо уважение към мен. От съпругата разбрах, че мъжът й я кара да се чувства като принцеса и чак не повярвах за какво става въпрос\"
, чуди се певицата.

5 Коментара

Елена

преди 6 години

Тая бившата любовницата на бившият и мъж е стриптизьорка по плейбой баровете.Преди се подвизаваше в С.Загора ,сега танцува в София

Коментирай

Мартин

преди 6 години

Колелото на историята се върти. Нали така, Рени?

Коментирай

Еми

преди 6 години

Тази мазна пацулана ще спре ли да занимава хората с неудачите си стара противна лелка никой не се вълнува от нея

Коментирай

s

преди 6 години

абсолютно нормално е да я зареже.колко е глупава и невежа цяла България видя покрай участието и във Вип Брадър.там показа не само че е безумно проста,но и ужасно злобна и с много много високо самочувствие без капка покритие,била постигнала много.ами в сърбия хората я знаят как го е постигнала това.отгоре на това така и не положи усилия да отслабне малко,изглежда като леля на Борис,а колкото до Баликова,тя си гони интересите и женените мъже я привличат,тръпка си и е и доста злобее срещу Рени,което пък отново показва провинциалния и нрав

Коментирай

Е

преди 6 години

Еми, виждаш ли! Вдигнала е категорията!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.