Рени крие куп интригуващи факти за себе си! (Събличала се за 100 лева, пяла е на сцена само по гащи+ОЩЕ разкрития)

https://hotarena.net/laifstail/reni-krie-kup-intriguvashti-fakti-za-sebe-si HotArena.net
Рени крие куп интригуващи факти за себе си! (Събличала се за 100 лева, пяла е на сцена само по гащи+ОЩЕ разкрития)

Фолк певицата Рени, която е част  от съквартирантите в шоуто „ВИП Брадър”, изобщо няма късмет в личния живот, разбра HotArena.

 

Изпълнителката някога бе една  от големите звезди на „Пайнер” и имаше огромен успех даже в съседна Сърбия, но когато сключи брак с бизнесмена Борис Пилософ, който по-късно я заряза заради друга, спря с пеенето и потъна в забвение, пише „Уикенд“.

 

 „На 45 години съм, сама съм и съм напълно разорена. Бившият ми съпруг ми взе всичко.”, с мъка сподели чалга дивата пред съквартирантите си. И наистина не лъже!

 

Малко хора знаят, че Рени е започнала кариерата си на певица като беквокалистка на дует „Ритон”. Заедно с тях обикаляла по участия из страната, докато Катя и Здравко получили предложение да заминат по работа в Норвегия. Естрадните звезди  отказали, защото имали достатъчно ангажименти у нас, но Рени с готовност приела да пробва късмета си зад граница.

 

След няколко години там певицата се завърнала на родна земя, но нямала никаква ангажименти и това я  отчаяло. Първият съпруг на сестра й, който бил фотограф, й предложил да се пробва като модел. Tака Рени реализирала няколко еротични ф отосесии, за които позирала напълно гола.  Изпълнителката толкова била закъсала финансово, че се навила да се включи в „престижния” конкурс „Мис монокини”, защото всички участнички получавали по 100 лева хонорар.

 

Бях много разкрепостена, пък и човек е склонен на щур отии като млад. Влязох в петнадесетицата, но в журито разбраха, че съм певица. Връчиха ми микрофона и ме накараха да пея. Стана голямо шоу и се оказах първата певица, която пее по монокини. Стигнах до седмо място. Много фотографи ме бяха снимали в този момент и по-късно направиха плакати. Един ден ми се обади приятелка  от Перник и каза, че целият град е заринат  от мои плакати в този вид”, връща лентата на спомените Рени.

 

С голата си снимка обаче щяла да докара инфаркт на баща си. Човекът бил важна клечка в армията. На конкурса, на който тя пяла по цици, имало и журналист  от в. „Българска армия”. Той интервюирал победителката Рени, която чистосърдечно си признала, че татко й е офицер в редиците на армията ни! На следващия ден пуснали интервюто на първа страница с огромна гола снимка и посочили, че това е щерката на офицер Гайтанджиев. Все пак действието се развива в далечната 1992 г., когато хората не бяха толкова разкрепостени. Мъжът на пагона направил сърдечна криза и едва не се гътнал  от инфаркт, като зърнал дъщеря си нахилена без дрехи в органа на Българската армия! След този случай последвал „скандале гранде” и палавницата била изгонена  от дома си.

 

 

2 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

А като я слушах как плюе Емануела,как едва ли не се изкарва светица ,ми идеше шамар на екрана да ударя!Отвратителна,мазна,проста и селяндурска душица е Рени! Много ми е странно ,как стигна до финал това незначително и незабележимо човеченце,ама гласувалите за нея са за.........оф леле!!!

Коментирай

ftew

преди 7 години

И аз се разочаровах, че е имало все пак някой, който да гласува за нея, но си казах, че със сигурност са били много малко. Просто за другите две уруспии е имало дори още по-малко вотове и напълно заслужено. Те просто и трите бяха за излизане и която и да беше останала, щяхме да се изненадаме и разочароваме, но все една от трите трябваше да остане явно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.