Рени: Няма да ме превърнете от личност в пионка!

https://hotarena.net/skandali/reni-niama-da-me-prevarnete-ot-lichnost-v-pionka HotArena.net
Рени: Няма да ме превърнете от личност в пионка!
Преди седмица фолк дивата Рени открито изрази притеснението си, че новата визия на дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, с изцяло татуирани ръце, е опасна за подрастващото поколение.

Певицата дори разказа в социалните мрежи драматичната съдба на дъщерята на нейна близка приятелка, която едва не умря в следствие на примера, който е получила от своята идолка - Мегз

За тази си позиция Рени понесе много упреци, но след известно мълчание контрира възпитано зложелателите си: 

\"Цяла седмица стоях и търпеливо четях негативизма, който се изля върху мен. Мълчах от уважение, от възпитание, но не и от слабост...Получих множество обиди по свой адрес и всичко това, защото изразих мнението си по социално значима тема...злобните коментари обаче, няма да ме сломят и да ме превърнат от личност в пионка... Ще продължавам да имам лична позиция, макар да бяха малцина онези, които вникнаха в словата ми, а не погледнаха повърхностно на изказването ми. Не го разтълкуваха като крайна нападка към дизайнерката Миглена Каканашева, а като упрек от страна на притеснена майка!
 
 
Нима не похвалих професионалните й постижения, нима някъде изкарах себе си светица, че ме нахулихте така?!Репертоарът ми, който изкарахте, едва ли не виновен за световния разврат, само ще припомня - стойностните хора съумяха да превърнат в своя муза за написването на цял роман, посветен на мен! Де да можеше всеки колега да вдъхновява за творческо развитие своята публика... Е, и нека да съм злата, но жалко, че човешката смърт е факт и не мога бъда опровергана от ничие злобно изказване! Уви!\"

10 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Нищо лично,Рени........за каква личност говориш,за какви стойности.Не госпожица Каканашева е проблема тук,много по-глобален е ,но ти не си човекът ,който ще нищи тази глобална тема!Не татуировките на когото и да било,са проблем на подрастващите...........НЯМА ВРЪЗКА РОДИТЕЛ-ДЕТЕ!!Загуби се в нищото и вечната борба за оцеяване,уважението и зачитането на родителската дума!Рени,ти също имаш двама сина,да са ти живи и здрави,наблядавай ги,живей с проблемите и стремежите им ,и когато от тях излезнат стойностни хора,дори и с татуировки.......е,тогава можеш да похвалиш себе си,като стойностен човек.........сега,още не!!

Коментирай

Мария

преди 7 години

ТЛЪСТА БАБКА БЕЗ АВТОРИТЕТ.

Коментирай

hahah

преди 7 години

1-2-3-4-5 татуса не са болка са умиране, те не правят човека..... да си мазна чалгарка е проблем (меко казано)

Коментирай

персенк

преди 7 години

а ти лельо "хахааааааааааааааааааааааааа" се постарай да научиш правилен български език, научи четмо и писмо, научи пунктуация/ако си чувала тази дума някога/, взимай си редовно хапчетата и тогава ела да пишеш. а дотогава - марш в кочината

Коментирай

ей, льольо

преди 7 години

ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА ПУТКО УМРЯЛА, ЛЕЛЯ ЩЕ ВИКАШ НА МАЙКА СИ И НА ЕЙ ТАКИВА КАТО ЛЕЛЯ ТИ РЕНИ, А КАТО СТАНЕШ НА ГОДИНИТЕ НА ЛЕЛЯ ТИ, АКО ВЪОБЩЕ ГИ ДОЖИВЕЕШ, СЕ НАДЯВАЙ ВЪОБЩЕ ДА МОЖЕШ ДА ВИЖДАШ И РАЗПОЗНАВАШ КОПЧЕТАТА НА КЛАВИАТУРАТА.. МНОГО ПОЗДРАВИ НА МАЙКА ТИ.......

Коментирай

Мале

преди 7 години

Просто нямам думи,докъде е стигната тая лелка

Коментирай

да иде да се прегледа тая пачавра

преди 7 години

дъртата мазна помярка .....НАМЕРИЛ КОЙ ДА КОЙ КАЖЕ, ЗАСТРЕЛЯЙ СЕ СВОДНИЦЕ

Коментирай

xaxaaaaaaaa до персенк

преди 7 години

Леля не съм,а съм чичко!А ти мой човек си тъпо парче!Не ми говори за пунктоация и правилен БГ. език!Ахахаххаххаааааааа........смотаняк!!Не обсъждаме пунктоацията,а тъпата овца леля ти Рни чалгарката!Айде да ти импонирам на речника малко,а.......ахаххаааааа!!!

Коментирай

h

преди 7 години

maleeeeeeeeeeeeeeee tva poslednija kurvenski komentar zloben be zlobo da umre6

Коментирай

gnusen plazmodii

преди 7 години

tozi durt spermoqd o6te iska da se pere i da bara, mazen potres

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.