Рени с още шокиращи разкрития за развода си: Борис ме заряза за пари (Всичко за разбитото сърце на певицата)

8923
22 Декември 2015, 14:00


След разстърсващите разкритя за раздялата на Рени и съпруга й – Борис, за която първо HotArena писа, певицата разкрива още шокиращи подробности за края на брака си.

Сред главните причини за раздялата се оказва бизнесът на мъжа й, призна самата Рени в предаването „Папараци“ по Би Ти Ви.

„Оказа се, че за него парите са по-важни. Той ми каза: „Моята работа и моят бизнес са в България!“. Преди това пък заяви, че ще си прехвърли нещата в Израел, но това така и не се случи. Ние до този момент не се бяхме разделяли 12 години“, призна изпълнителката на „Влюбих се опасно“.

От интервюто й става ясно, че до момента двамата са живеели главно разделени. Борис я изпратил в Израел заедно с двете им деца, но така и не се преместил при тях въпреки обещанията си. Точно в този момент влюбените почнали да се отчуждават и това довело до съществения проблем.

„Едно семейство, за да е пълноценно, не трябва да е разделено на две в две различни държави. Така престанахме да бъдем партньори“, категорична е Рени.

Тя не крие, че безрезервно е вярвала на любимия си. С него дори подписали набързо в ритуалната зала, за да може тя да замине за Израел, където да се установи за повече от 3 месеца, пише "Всеки ден". 

„Борис е моята най-голяма любов в живота ми и винаги съм го казвала. Сляпо повярвах на всичко, което ми каза. Събрах багажа и тръгнахме с децата с уверението му, че и той ще дойде да живее при нас. Това впоследствие не се случи“, с огорчение признава чалга дивата. Заради семейството и децата тя жертвала кариерата си, оставила всичко зад гърба си.

Изпълнителката отхвърля версията да има трети човек между тях.

„По-скоро за нашите отношения важи поговорката: „Очи, които не се виждат, се забравят“. За себе си мога да кажа, че докато съм била с него, не съм поглеждала друг човек. За него мога да кажа същото, поне за периода, през който сме били заедно. Винаги ми е давал цялата си любов и внимание“, отсича Рени. Тя твърди, че не е ревнива и затова никога не е подозирала между нея и Борис да стои друга жена.

„Дори да е имало изневяра, да е имало кривване от правия път – това е простимо, за мен не е толкова важно“, категорична е звездата. Проблемът според нея е в това, че Борис е променил отношението си към нея.

„Сега ми се струва, че е по-затворен, по-загрижен. Със сигурност не му е лесно, защото издържа две семейства. Все пак помага и на бившата си жена, от която има син. Те са във Франция, ние сме в Израел“, споделя още фолкаджийката.

За финал тя прави следната равносметка: „Имахме една истинска и много голяма любов, но тя свърши!“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди 2 години
-2
Нали уж щяха да правят хавайска щерка?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
э
преди 2 години
-1
Не разбрах. Уж "до този момент не се бяхме разделяли 12 години", а веднага след това "От интервюто й става ясно, че до момента двамата са живеели главно разделени." И после: "Точно в този момент влюбените почнали да се отчуждават"... В кой момент от 12-те години? А и защо 12 години са живели така разделени безпроблемно , но чак на 12-тата това е започнало да значи отчуждение? И как така 12 години са "момент"? А и като виждаш, че не се случва, защо чакаш 12 години?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
една
преди 2 години
-2
За евреина парите са преди и над всичко. Трябвало е да го знаеш преди да се обвързваш с такън. За тях парите са по-важни от семейството, скъперничеството и алчността са медицинска диагноза при тях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени