Рени се върна в Израел, за да прибере окончателно синовете си

7673
30 Май 2016, 11:00


След като Рени разкри в няколко откровени до болка интервюта за края на своя брак, тя отново се завърна в Израел, където живяха през последните четири години сама с децата си, научи HotArena.

Причината обаче не е промяна в намеренията им, а напротив, тя отива там, за да затвори окончателно вратата към миналото си. 
 
През последния месец в България тя направи ремонт на жилището, в което ще отглежда двете си момчета, за да може те да имат своя детска стая и сега, когато вече е готова с преустройването на дома, отиде, за да ги прибере окончателно. 

''Човешката съдба е нещо непредвидимо и неподвластно! Може би ако не ми беше поднесла разочарованията в личен план, днес нямаше да изживея тази прекрасна емоция, която ми дариха моите синове, посрещайки ме след дълга раздяла...Винаги са се старали да ме изненадат, но този път е по-специален от всеки друг...може би, защото знаем, че е за последно...а е за последно, защото това е последният път, в който разстоянието между Израел и България ще ни отдалечава! Окончателно се прибираме в България, мястото на моите деца е до мен и не се боя от мисията си да бъда и майка, и баща, защото моето призвание е да бъда силна жена!"
 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени