Решено е! Виктория Петрова и Красен Кралев следват примера на Лукарски, вдигат морска сватба (Подробности)

4360
25 Май 2016, 12:45


Виктория Петрова и Красен Кралев съвсем скоро ще последват примера на Божидар Лукарски и ще си разменят обети, узна HotArena.


На пищната сватба на икономическия министър присъства и влюбената двойка, която демонстрира любовта си без свян пред всички. Виктория и Красен още повече са се въодушевили от сватбата на колегата на Кралев, че най-вероятно тяхната венчавка ще бъде през август


Копнеещата да се види в бяло отново Петрова дори се просълзила, когато Ива Йорданов казала "Да" на министър Лукарски. На новинарката адски много й харесала идеята за морска сватба и се зарекла, че и нейната ще е такава, а Красен нямал нищо против. И без това и двамата са родом от Варна.

 
„Клетвата край вълните е най-силна“, била убедена журналистката. Спортният министър и новинарката със сините очи отдавна мислеха за сватба, но кратка раздяла провали плановете им. Сега обаче двамата твърдо са си обещали да не допуснат нищо да помрачи любовта им и дори смятат, че всяко зло за добро, защото сега имат по-ясни виждания за венчавката.


Приказката на Виктория и Красен, която върви към логичното си продължение - сватба, започва в коридорите на БТВ преди около две години. Чувствата на двамата са от пръв поглед и взаимни и те заживяват под един покрив само след два месеца. От тогава двамата са почти неразделни, освен когато са скарани, както бе наскоро, пише "Всеки ден".

Самата Вики благославяла съдбата, че най-после й е поднесла човек, който истински да я обича. Тя залюби министъра след поредица неуспешни връзки и провален брак с оператора Добромир Иванов. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени