Решено! Линдзи под домашен арест

4355
27 Май 2011, 09:13


Щурата актриса Линдзи Лоън изглежда е решила краят на почивката и на плажа да съвпадне с влизането и в затвора. Това донякъде обяснява причината поради която блондинката се забавляваше като малко дете в последните няколко дни.

 

Според медиите звездата вече е под домашен арест, след като съдът реши да уважи желанието й да не постъпва в масовия затвор "Линууд" в Лос Анджелис, за да изтърпи наказанието си.

 

Преди месец на нея и беше поставено наказание от 3-годишен период на пробация,120 дни в затвора и 480 часа общественополезен труд. И всичко това, защото скъпо платената знаменитост открадна огърлица от бутик и до последно отричаше да е извършила престъплението. Накрая обаче нейните адвокати я посъветваха да се предаде и Лоън призна кражбата.

 

Сега тя е в къщата си във Венеция, Калифорния, но няма право да я напуска до 29 юни.

 

Стив Уитмор, говорител на шерифа на Лос Анджелис, обяви с шеговит тон:

"В момента тя се е посветила на денонощно наблюдаване на интериора в собствения си дом".

 

Лоън имала намерение да приключи проблемите си със закона час по-скоро, за да може по-бързо да се включи в снимките на новия си филм "Готи: три поколения". Преди това да се случи тя трябва да извърши своите 480 часа общественополезен труд, които включват и работа в моргата на Лос Анджелис.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени