Реши се! След като се стопи драстично, Люси Иларионов минава под венчилото (Кога Ани ще бъде булка?)

9730
27 Юни 2016, 12:38


След като се подложи на операция за драстично отслабване, Люси Иларионов е готов на поредната сериозна крачка в живота си - да стане семеен, научи HotArena.


Очаква се режисьорът и дългогодишната му половинка Ани Хоанг да си разменят обети само след няколко месеца, през есента. Двамата са сгодени отдавна, но така и не минаха под венчилото, защото Ани се притесняваше, че е прекалено малка за подобна стъпка. Около отслабването на Люси обаче, любовта им се е умножила и двамата са категорични, че трябва да я узаконят.


Здравословните проблеми на Иларионов, които приключиха след операция за изрязване на стомаха му в турска клиника, определено са засилили връзката му с Ани Хоанг. Той бе принуден от лекарите да отслабне, защото в противен случай можеше да стане страшно. Именно в тези трудни моменти най-голямата му опора бе чаровната певица, която го обича безумно много и покрай него доста узря и помъдря.


Тя бе неотлъчно до нея по време на операцията и щом той се събуди от упойката, а Люси не спря да повтаря, че Ани му е давали сили и му е доказала по неоспорим начин колко много го обича.


„Това бе още едно изпитание за връзката ни и го преминахме повече от успешно. Тя за пореден път доказа колко много държи на мен. Това е жената, с която искам да остарея“, сподели многократно пред приятелите си бившият танцьор и да хвали нежната си половинка.


„Люси успява да ме изпълни с любов. Сгодихме се в края на миналата година, в началото на новата. Разбираме се и се уважаваме, а това е най-важното“, заявява младата певица, която вече се чувства готова за сериозната крачка.


Сега и двамата са събрали смелост да си кажат заветното "Да", а Люси вече има и самочувствието да облече сватбен костюм, защото е с 40 килограма по-слаб, а се очаква да свали още поне 10-15, пише "Всеки ден".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени