Ретро чалгаджийка се дипломира

2843
20 Декември 2011, 12:15


 

Певицата Цветелина излезе от стандартния стереотип на фолкаджийките. Обичайно възприетото мнение за ниския им умствен потенциал бе направено на пух и прах от Цвети.

 

 

Изпълнителката на „И няма 6-5” успешно завърши успешно своето висше образование в Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”, специалност “Поп и джаз изпълнителско изкуство”.

 

 

“Усещането, което изпитах по време на церемонията при връчването на дипломите, не може да се опише с думи”, сподели певицата.

 

 

Цветелина обаче е решила да не спира дотук и записа магистратура по „Психология”. Изпълнителката с май-медения глас неведнъж е казвала, че чувства психологията като свое призвание и мисия.

 

 

И докато Цвети от известно време насам бе останала извън прожекторите, същото не може да се каже за сестра й Екстра Нина. Динозавърката в чалгата бе набъркана в порно скандал, след като читател на HotArena.net изпрати порно клипче от www.youporn.com, на което блондинката прилича убийствено на Екстра Нина. Изпълнителката на „Нощна птица” отрече това да е тя. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени