Ретро разкрития! Алисия се е предлагала на Митко Пайнера цели 4 пъти! (Той бил отблъснат от натегачеството й и я отрязал)

https://hotarena.net/pod-pricel/retro-razkritiia-alisiia-se-e-predlagala-na-mitko-painera-celi-4-pati HotArena.net
Ретро разкрития! Алисия се е предлагала на Митко Пайнера цели 4 пъти!  (Той бил отблъснат от натегачеството й и я отрязал)

Фолк звездата Алисия може да е пчелата-майка в музикална компания „Ара“ към днешна дата, но това не означава, че е била най-лоялната изпълнителка във фирмата, узна HotArena.

 

Близо 4 пъти певицата е подливала вода на продуцентите си, които сега стоят плътно зад гърба й които пожертваха свои именити кадри, сред които бяха Емануела, Джина Стоева и Ивена.

 

Дали обаче Алисия е заслужила тази безрезервна подкрепа от страна на Касъмов? Очевидци разказват, че лансирането на бившата на Ники Михайлов в „Ара“ съвсем не се дължи на дългогодишната й вярна служба в компанията.

 

Ако ръководството е останало с такова впечатление за нея, то е било само защото не е разбрало за броя на ножовете, които любимката на членовете му е забила прилежно и безсърдечно в гърба на всеки един от тях.

 

Оказва се, че Алисия е ходила има - няма 4 пъти в конкурентната фирма, за да се пробута (да не кажем – си проси договор) на Митко Пайнера, та видиш ли - да го склони да я прибере в неговата музикалната империя официално - с подписите им върху подходящите документи, съдържащи една камара клаузи и договорки.

 

Макар да не получавала конкретни обещания от г-н Димитров, че той ще се нагърби да удовлетвори професионалните й желания, тя продължавала да му досажда. Периодично го навестявала, за да си пробва късмета отново и отново, докато

 

на инженера не му омръзнало от натегачеството и нахалството й и категорично я отрязал.

 

След като Пайнера тропнал с крак и изрекъл последната си дума, Алисия се примирила, че ще – не ще, ще си кибичи в „Ара“.

 

Всъщност не е много сигурно дали шефовете на певицата не са разбрали, че една от най-гиздавите им овчици се опитва да се отдели от стадото. През 2013 г. от нищото плъзва (обратна на горните твърдения) информация в онлайн медиите, че

 

инж. Димитров тогава все по-често „ухажвал“ изпълнителката с примамливи предложения за съвместни професионални отношения. Но тя била непреклонна и не се поддала на изкушението.

 

Като причина за железезните откази на Ася се изтъкват куп суперлативи за привилегиите, с които се ползва на тогавашното й работно място – „имала свобода какви песни да пее“, „кога да почива“, „какво да прави с живота си“, „почти нямала конкуренция във фирмата“, „златната кокошка на „Ара Мюзик“.

 

От своя страна Касъмов винаги „й осигурявал пълен комфорт“ по време на работа.

 

Това не приличаше на една от всекидневните клюки на килограм, които сайтовете прибавяха към съдържанието си, за да има количество. По-скоро беше ПР инфо, което целеше авторитета на „Ара“ и екипа й да бъде изчистен от петната, които се появиха влседствие на опитите за „изневяра“ на Алисия.

 

Цялата статия с медени хвалби по „Ара“ сякаш бе застраховка, че ако се разчуе в общественото пространство, че Алисия е припкала при конкуренцията, след този контра-текст няма да има кой да се върже на слуха.

 

... И да се внуши, че Алисия трябва да е луда, за да напусне такъв работен рай и удобни условия за изкарване на пари, за които всяка от колежките й си мечтае.

 

Не е спортсменско, обаче, да си измият ръцете с Митко Пайнера. Инженерът по-скоро е трябвало да получи бутилка скъпо уиски и да чуе едно благодаря от Касъмов, задето не е лишил него и скромната му компания от най-голямата им звезда. Вместо това г-н Димитров получи шут в задника, който всъщност справедливо трябваше да поеме седалището на Алисия.

 

И така... Ася Дойчева била посветила последните си разходки до димитровградската фабрика за пеещи силиконки на изтичащия си договор, който бил „брачното свидетелство“ между нея и тогавашните й работодатели (които са й такива и днес), което тя се надявала съвсем скоро да превърне в бракоразводно решение за раздяла по взаимно сългасие.

 

Искала го е с цялото си същество, но след преговорите с Митко Димитров, които (вече ви е ясно) са били тотално фиаско, се върнала при Виктор Касъмов с подвита опашка, където пък той я „изненадал“ с ново договорче, с което невярното куче било вързано отново на каишка към фирмата за още 5 години.

 

Отмъщение или услуга е било това за певицата, само тя може да си каже, излъже или премълчи.

33 Коментара

Рони

преди 8 години

Може на някои злобари и завистници да им се иска да лансират тази версия, но нека докажат.

Коментирай

лъжааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

ИСКА ВИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.ТОВА ДА НЕ Е ЛЮБИМКАТА ВИ НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА КОЯТО ЗА ЕДНА ЧАНТИЧКА ШАНЕЛ ЧУДЕСА ПРАВИЛА ХАХАХАХАХА. АЛИСИЯ И САМА БИ ОЦЕЛЯЛА НА МУЗИКАЛНИЯ ПАЗАР, НЕ КАТО НЯКОИ ДРУГИ ;).НЕ Я МИСЛЕТЕ, ЗАЩОТО НАЛИ СИ ЗНАЕТЕ, КОЙТО Я МИСЛИ АКЪЛ НЯМА ХОХОХО!!!!!!

Коментирай

кати

преди 8 години

Очевидци разказват............Дайте имена,да видим кои са тези очевидци!Мноого дълга статия,ехеее.....добре сте поработили,с хъс и желание,ама с малко знания,истини и възможности!От къде изкопахте тая глупост.....

Коментирай

nqkoi za chanta drugi za telefon

преди 8 години

Тя и Ася за телефон с капак сме чували какви чудесии е правила.

Коментирай

sisi

преди 8 години

Az naistina nqmam dumi!!!!!!!!!!!!!Onemqx..........Ne moga da povqrvam,4e tazi statiq e pisana ot jurnalist.Vazmutitelno e avtora Na statiqta da izkazva sobstveno mnenie Po takav jalak na4in.Kakav e tozi re4nik????????Golqma izlagatciq!!!!!!!!!HotArena,napalno Si zaslujavate komentarite .TAKAV NEPROFESIONALIZAM NE SAM VIJDALA

Коментирай

лъжа

преди 8 години

Това не е истина! Алисия никога не е искала да си сменя компанията,поради факта,че в тази която е сега си плаща в натура на продуцента си за клиповете.

Коментирай

истина ли е?

преди 8 години

''сторията мълви, че веднъж Коко Динев поръчал Алисия за своя приятел - футболиста Валери Божинов. Президентът на футболния тим "Вирхен" платил 2000 евро, за да бъде фолк певицата с национала. Впоследствие обаче между Алисия и Валери припламнали любовни искри. ''

Коментирай

nokia

преди 8 години

po to4no nokia s kapa4e ;)

Коментирай

Tell

преди 8 години

E тази статия я е писала лично Гнойналета!Просто стила и бедния речников резерв го доказват. Хахаха...Николетооооо,много ли ти е кофти,че Ася не те има за нищо???Жалка си Николетооооо....жалка и смешна.Грозна и проста.Евтина и употребена

Коментирай

pppp

преди 8 години

Не е достaтъчно сaмо дa сте чувaли,по вaжно е дa сте ги и виждaли "чудесиите".Инaче тук е пълно с прaзни прикaзки,свободни съчинения и рaзмишления,кaто се почне от стaтиятa и се стигне до коментaрите,нa някои всезнaиковци,кaто теб.

Коментирай

така ли

преди 8 години

Щооооо само на някой всезнайковци? Всезнайкото ,който пише за Николета и чантата шанел да не би да я е виждал,а?Или тука стандарта е двоен.Всичко лошо,което се пише в коментарите за Николета е истина,а за Алисия лъжа? Така ли излиза?

Коментирай

м дa

преди 8 години

Вярно мaи Злaткa Рaйковa кaзвaше,че Вaлери си поръчaл Николетa,aмa сегa не могa се сетя дaли споменa,кaквa и е билa тaрифaтa.

Коментирай

aaa sigurno

преди 8 години

aaaa gre6ka,za Alisiq go kaza,4e i predavane ima zasneto.;)

Коментирай

така ли

преди 8 години

*някои

Коментирай

pppp

преди 8 години

Дa двоен е.В този сaйт се претрепaхa дa плюят Aлисия и дa величaят Николетa.

Коментирай

ана

преди 8 години

Абе и да е била поръчана Алисия,поне е била поръчана с ангажимент да пее.И Галена е поръчана от Галин за някакъв си празник и пламват нещата между тях.....А, Николета за какво е била поръчана-я кажете какъв е бил професионалният й ангажимент към поръчката на Валери-хахах-жена без достойнство,мачкаща чаршафите на Алисия в Италия-ужас,ужас....

Коментирай

Опа

преди 8 години

Пише " за да бъде" не "за да пее" Пехливанов и той си я е поръчвал да му "пее"

Коментирай

МАХЛЕНСКИ САЙТ

преди 8 години

Кой би повярва на подобни нелепи драсканици та;..."не е разбрало за броя на ножовете, които любимката на членовете му е забила прилежно и безсърдечно в гърба на всеки един от тях."АХАХАХАХАХХАХАХАХА брой ножове, безсърдечно в гърба, але мале тук става страшно :D, после ..."той ще се нагърби да удовлетвори професионалните й желания, тя продължавала да му досажда. Периодично го навестявала, за да си пробва късмета отново и отново, докато на инженера не му омръзнало от натегачеството и нахалството й и категорично я отрязал."..и така, нататъка и така нататъка ...та нагърбил, натегачество хахахахаххаха малоумницата писала тия простотии май не е завършила и начално училище..какъв е този махленски език , беден и каруцарски също можем да дабавим..ужас!отврат! А вие да не си повярвахте на измислицата дето се сътворили хаха.

Коментирай

преди 8 години

Уважаеми съфорумци,не всеки е надарен от природата с възможността да си изкарва прехраната с напърчен гъз като госпойца Лозанова. За това бъдете ученолюбиви,трудолюбиви,обичайте близките си и бъдете лоялни към работодателите си.

Коментирай

М. Грозева

преди 8 години

Този ферман ти е струвал цяла нощ да го измислиш, скалъпиш и надраскаш, като първокласник. Няма подредени мисли, липса на всякакъв замисъл от тук от там скалъпваш, слънгосваш... Такава елементарна работа не бях чела. Много си простовата и то се отразява и в свободните ти съчинения, които са "шедьоври" в литературата. Никога , ама никога Алисия не е ходила при Пайнера, още по-малко ДА СЕ МОЛИ да я вземе в неговата компания. Чете тук ,че писахме,че не ТЯ, а Пайнера е искал не веднъж да я привлече към тях, но ТЯ категорично му е отказвала. Има си успеха в тази компания , участия всяка вечер, от което и финансово задоволена, ХИТОВЕ един след друг, прави дуети и с певци от други компании, така,че няма НИКАКВА ЛОГИКА в това, което драскаш тук. Поредни злобни напъни срещу певицата. Не ти се получават нещата, защото мноооого хора са наясно с това.

Коментирай

В "ГОРЕЩО"

преди 8 години

Златка Райкова на въпрос на Венета Райкова вярно ли ,че Николета Лозанова е била с Божинов, докато са били все още женени: Златка Райкова oтговаря : Божинов си я поръча и тя беше с него още преди да се роди синът им Валери-младши. А, раздялата на Валери и Алисия стана , когато синът им беше на 2 и повече години. Така, че направете сметка проститутката Николета Лозанова от кога е мачкала чаршафите с Божинов и не само с него. В Италия е отишла , като поръчана проститутка първия път ... След това манупулаторката, изпечена курва го омая, колко му е на Божинов. Мога да изредя безброй и безчет, но коментарите тук са конкретно за Божинов. А, тази нека си драска , като изоглавена тук кой, къде, кога. Кой го е грижа!

Коментирай

В " Горещо"

преди 8 години

Да се поправя , докато е бил все още обвързан в Алисия... ( написано женени) да бъда точна , защото ще последва коментар ,че те никога не са имали брак. Тя, тази със свещения брак е същата тази , която и единствено плюе по Алисия тук. Тя, най-вещата и знае житието и битието на Алисия от нейното раждане. Чак толкова заинтересованост от един "страничен" човек не бях виждала. ха ха ха хаааа...Така, уточних нещата.

Коментирай

ДАААА

преди 8 години

Забравих, че ти беше с ФЕНЕРА между тях двамата , и какво прави по-точно можем да се досетим , а и им свети. ха ха ха Колко смешно е да говори човек глупости от страни от първо лице.

Коментирай

изтърканата плоча

преди 8 години

За кой капак става дума, за оня на разбридания ти гъз ли? Смени плочата ,че едно и също драскаш , три заучени изречения и за повече не ти достига акъл да запомниш.

Коментирай

нима?

преди 8 години

Не е малка работа, а се иска и голяма смелост да отидеш чак на Ревиерата да те залегне този КИТ лоен и пенясъл ха ха хаааа майко мила представям си картинката ха ха и да те изпратят,като попикано мушкато с чантичка под мишка. Какво падение! А, колко чантички и лъскави роклета е отработила, звезди по небето толкова няма. Безброй и безчет дядовци, свинари, винари, престъпници и депутати за слава и служба, цигани и турци, и всякакви мелеси. ПОГНУСА! "Г-жа Божинова!"

Коментирай

excalibur

преди 8 години

Аз гледах предаването.Златка Райкова никъде не споменава по име Николета Лозанова,за това пък точно и ясно каза,че Алисия е била проститутка на повикване и някой си я поръчал на Валери ,ама не да му пее,а да му свири.Георги Стоев и той го каза и написал.За да се говори нещо ,значи има доза истина.Така,че не ми ги хвалете и двете.

Коментирай

дрън дрън

преди 8 години

Абе я си трай.Не си мисли,че като на теб ти плащат да четкаш на Ася дртата слива, тука всички сме на заплата.Кой каквото иска това ще си пише.Ти да не си по-малко заинтересован/а от Николета.Няма статия за нея,която да си подминал/а.И все едни и същи бълвочи,като кречетало.Мрън,мрън.В чии завивки спала.Теб какво те бърка.Очевадно е ,че имаш някакъв проблем,но не е мястото да си избиваш комплексите тук.Ако са те зарязали ,натирили и т.н заради някоя друг или друга ,потърси професионална помощ.Личи си ,че си пряко засегнат/а ,но като те чета не виждам ,кой нормален човек би те изтърпял.

Коментирай

ДА ама НЕ!

преди 8 години

Не използвай думите на хората и коментарите към теб отправени в други статии, а измисли нещо твое смислено и грамотно, но явно капацитета ти опира до там. Големи филми, голям простотия! Била съм зарязана, натирена, имала нужда от професионална помощ." За твое успокоение - НЕ ПОЗНА. Имам и съм постигнала всичко, за което ти дори не можеш да мечтаеш..Интересно в случая е, че не позна в твоите напъни да болната ти развинтена фантазия нищо друго не измислят. И САМО ти единствената тук НЕЗАИНТЕРЕСОВАНА от Николета не излизаш и оспорваш всеки коментар против нея. Факт: Чак отишла да гледа предаването със Златка Райкова- пак от незаинтересованост. И да- Златка Райкова, гледала си предаването, когато Златка Райкова пл1 по Алисия неверни и несъстоятелни неща , за КОИТО и се извини в ефир, НО не о там, където казва за проститутката Николета и как била поръчана, което е ИСТИНА и ДОСТОВЕРНО. Личи си ", незаинтересоваността" и просто чистото "забавление" от твоя страна тук. ДА ма НЕ! Николета е проститутка от 12 годишна и до днес под различни форми и за никой не е тайна...:) И по въпроса със специализираната помощ- помисли , докато не е станало късно! Мога лично да ти съдействам! ;) :)

Коментирай

ДА ама НЕ! продължение

преди 8 години

Николетае ПРОСТИТУТКА от 12 годишна и до днес само, че сега под друга форма на прикритие. Покажи едно момиче , дама и жена с такова фриволно държание и каруцарски речник в публичното пространство...Няма друга ТОЛКОВА пропаднала в държавата , като нея! Просто няма! Коя по-малко, коя по- образована, но като нея просто ! Едно може само да се признае в израстването и развитието на Николета, че от ЕВТИНА проститутка, днес е квалифицирана мУтреса. Нищо повече! Факт!

Коментирай

do lelqta ot fen kluba na baba asq

преди 8 години

xaxxa maloumno prosto sa6tetsvo.dudi6 samo sajalenie.ot kriti4eskata 6te da e lelioooo.pii si hap4etata.gledai se samo po kolko pi6e6 smehorio.samo da ne te butnat i ti se nasira6.FAKT,FAKT,FAKT I nakra moje da se FUCK-ash.nenormalen,obsebenena ,zarqzana bqsna dartofela.

Коментирай

sure

преди 8 години

Ами мъж съм и ми е още рано да вляза в " критическата" :) само на 28 , но като гледам писанията ти си направо за влизане в Психодиспансер. И не знам на кой казваш това с хапчетата. Най-вероятно си погледнала рецептата си. Много жалко същество, а колко си проста оставям другите в сайта да преценят. И халюцинациите ти са от шизофренията....:) А, колкото до Николета я познавам много от близко и от години... Така, че не се набирай! Такива като теб, дори не бих ги заплювал, независимо на колко си. Нещастница си!

Коментирай

Олее, истеричното е пак тук... ха ха

преди 8 години

Това истеричното същество не занейки от кой пол, кога ще излезе от този сайт? Ало, ХатЛайнена не пенсионира. Ще си останеш тук мухъл тъп и злобен. Стига се би с хората заради Курволета, тя си е опекла хляба, а помисли за себе си, че ще лижеш гъзове за Бог да прости от тук до края.. ха ха ха. Тъпо , нагло и простовато същество!

Коментирай

Малоумниците

преди 8 години

Малоумниците Николета и Грозева цяла нощ са се напъвали докато напишат това "произведение". Влизам тук от време на време да се посмея на статиите :))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.