Ревнивец сплашил Наско Месечков преди сватбата му (Пикантни подробности)

https://hotarena.net/lubopitno/revnivec-splashil-nasko-mesechkov-predi-svatbata-mu HotArena.net
Ревнивец сплашил Наско Месечков преди сватбата му (Пикантни подробности)
Атанас Месечков вече официално е женен мъж. Популярният танцьор и хореограф преди броени дни се венча за годеницата си Кремена, която очаква дете от него. Хубавицата е бременна в третия месец и ще дари Наско с наследник в началото на идната пролет, научи HotArena.

Двамата вдигнаха пищна сватба в Балчик, на която присъстваха много популярни личности, сред които фолк певиците Райна и Нелина, както и криминалният репортер на Би Ти Ви Росен Цветков. Преди време клюките свързваха Наско и Росен в интимна връзка, но впоследствие се оказа, че двамата са само приятели. Въпреки това обаче, слуховете за хомосексуалните наклонности на Месечков не секват дори сега, когато вече е семеен. Запознати с неговия палав нрав издават, че той нямал никакво намерение да се  отказва  от мъжките ласки, а съпругата си целял да използва единствено за параван.

Наско и Кремена започнали връзката си в началото на лятото, когато настоящата госпожа Месечкова тъкмо приключвала с тежък развод. Тя вече има един провален брак зад гърба си и не поддържа добри  отношения с бившия си мъж,  откогото има две деца. Говори се, че когато бившият съпруг на Кремена научил за новата й връзка, полудял  от ревност и дори си позволил да заплашва Наско със саморазправа.

Накрая страстите поутихнали, но разгневеният мъж продължавал да бъде в обтегнати  отношения с млад ото семейство Месечкови и не одобрявал брака им. Той бил на мнение, че двамата разиграват „пълен цирк”, но така и не успял да вразуми влюбената Кремена, която била твърдо решена, че ще се омъжи за атлетичния танцьор, макар и само след няколкомесечна връзка с него, пише \"Уикенд\".

3 Коментара

откачалки

преди 7 години

Явно са се събрали две откачалки в тоя брак... коя нормална жена с две деца ще прави сватба след няколкомесечна връзка и веднага след развод?! За Месечков е ясно... той си прави имидж на нормален мъж...

Коментирай

чак откачалки

преди 7 години

Не мисля, че е заради имидж. По-скоро иска да има наследник, а момичето е наистина много красиво.Нищо чудно и да си е паднал по нея, макар и временно. Но, той ще я осигури както нея, така и детето. Пък, кой знае?! Дано да създадат здраво и щастливо семейство. Това да се чуе за лошо.

Коментирай

Steffie

преди 7 години

Uh, den tror jeg bestemt at vores lille Futte vil elske Og velkommen tilbage; dine gæsrÂtebloggeƒe har været dejlige, men du har skisme været savnet!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.