Ревниви гаджета на фенки на Фики го заплашват: Ще умреш!

1648
06 Май 2016, 13:00


Фики си е навлякъл доста гняв с хвалбите си през колко мадами е минал, разбра HotArena.


Синът на Тони Стораро е получил смъртни заплахи от гаджетата на засукани девойки, които от негови фенки, са се превърнали в бройки. Фикрет не спира да се фука колко мадами е забърсал на участия и колко лесно ги е вкарал в леглото си.


Мълвата за тези палави изпълнения е стигнала и до ушите на приятелите на обвързаните, но шавливи фенки на фолк изпълнителя и сега те са готови да защитят честта си.


Заплахите към Фики все повече зачестявали и той не веднъж е предупреден със сериозен тон, че ако не си държи малкия приятел в гащите, може сериозно да си изпати. Стораро-младши се страхувал да сподели с баща си под каква заплаха е подложен, за да не го притеснява допълнително и да не се стигне до кървави свади, пише "Всеки ден".


Фикрет обаче все повече се притеснявал дали заплахите няма да прерастнат в действия. Наскоро го побили тръпки, след като намерил под чистачките на колата си бележка, но която красноречиво било написано "Ще умреш!".


Засега певецът е решил да се кротне и да преустанови за известно време забивките си с фенки, за да не свърши пребит в някой ъгъл след някое участие. Приятелите му споделят, че все още не знае как да се справя с тези рискове на известността и вероятно скоро ще го видим с охрана, която да го варди от разбеснели се гаджета.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени