Резил! Антония Петрова се предлага на заможни младоци по заведениета (Разказ на очевидец)

7785
10 Юни 2016, 11:33


Антония Петрова го играе щастлива съпруга на руския богаташ Александър Бередин, но му слага рога, без да й мигне окото. Миската не се притеснява да се самопредлага на всякакви мъже, които вижда по заведенията, стига да ги прецени като финансово добре обезпечени, научи HptArena. 
 
Перничанката няма скрупули да сваля мъже направо пред половинките им, оплака се пред „Всеки ден“ една от потърпевшите от безобразното поведение на Тоца.

„Бяхме излезли с приятеля ми на клуб в София. Там беше и Антония Петрова, но не с мъжа си, а с някакви други жени. Моето гадже има пари и му личи – той е щедър, усмихнат, облича се луксозно, пуши пура. Тоца го фиксира още от вратата и не спря да се опитва да го сваля цяла вечер. Това, че аз бях с него в заведението, изобщо не я притесни. Флиртуваше с него най-безцеремонно“, сподели изуменото момиче.

То се опитало да покаже на блондинката, че мъжът, на когото е хвърлила око, е зает и е най-добре да стои далеч от него. Г-жа Бередин обаче се направила, че не разбира намеците. Накрая двойката си допила питиетата и си тръгнала, но Тоца бутнала визитката си на обекта на своя интерес и настояла да й се обади. Представила се за адвокат и казала, че може да му бъде „много полезна във всяко едно отношение“.

Това не бил единственият случай, в който бившата Мис България и Мисис Русия се натиска на напълно непознати мъже, които си харесва по заведенията, твърдят източници на „Всеки ден“. Перничанката често вършеела по клубовете без мъжа си, отдавайки се на лов на сексуални играчки. Интересувала се само от платежоспособните. „Нямаш ли много пари, за Тоца не важиш“, категорични са хора, които са ставали свидетели на креватните й завоевания. 
Първото, по което преценявала мъжете за леглото си, било облеклото. Тя има набито око и може да различи за коя дреха са дадени много пари и коя е евтинджос. Не й убягвали никакви детайли – от начина, по който са зашити копчетата, до изкривените шевове на подгъва, които винаги издават ментетата. Особено внимание обръщала и на обувките и коланите като най-скъпи аксесоари в облеклото. Видела ли пък марков часовник, буквално полудявала.

Освен че си подбира мъжете по банковите сметки, перничанката държала и на външния вид. Възрастта не била от кой знае какво значение за Мис Крокодил, но за сметка на това било много важно съответният господин да няма много излишни килограми и да поддържа фигурата си със спорт. 
Твърди се, че официалният й мъж знаел, че не е единствен в спалнята на жена си, но кой знае защо нямал нищо против похожденията й. „Човекът е руснак, обича да си пийва, нали някой трябва да върши и неговата работа“, смеят се в елита. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
753
преди 2 години
0
Аз пък все си мислех,че Антония несправедливо е недолюбвана,но последно време прекалява.За никого не е тайна,че тези статийки си ги пускат сами за себе си.Не ги ли е срам,че отстрани погледното направо стъпкаха имиджа на мъжа й.Бередин го изкараха егати и мекотелото- едва ли не само угажда на жена си,а тя си прави каквото иска като според нейните думи живеела за парите си,задявала се с други мъже,не искала деца и т.н.Между другото като богата жена ,Антония има много лош стил за модата.Може къде къде по-хубаво да се облича...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
f
преди 2 години
0
Хехе Мислех, че ще съм единствената, която ще разпознае Джино. Тази снимка даже и тук сте я качвали с прикачени измислени истории към нея. Почти си представях вече как Антония с нейния глас звучащ като трион режещ ламарини, си предлага визитната картичка на някого. :D Ама не съвсем... Тя най-вероятно е фригидна, затова се е продала, защото сексът е последното нещо, което я вълнува.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
преди 2 години
0
Не знам за други,но това на снимката е Джино,и снимката е правена на купона след финала на Вип Брадър!! Поставям определено под съмнение статията!Дайте снимки,имена.........а не само глупави предположения!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени