РЕЗИЛ! Божинов яде бой заради жена (Подробности за цирка + снимки на мацката)

https://hotarena.net/laifstail/rezil-bojinov-iade-boi-zaradi-jena HotArena.net
РЕЗИЛ! Божинов яде бой заради жена (Подробности за цирка + снимки на мацката)
Доста по-срамна история от свалките с „малки котета\" се опитва да запази в тайна футболистът Валери Божинов. Бившият на Николета Лозанова е бил натупан в оборотно столично заведение, и то така, че се е наложило да бъде спасяван от шефа на „Левски\" Георги Иванов - Гонзо, научи HotArena.

Бизнесменът Павел Лазаров, трениран и с мускули, каквито Валери няма как да развие от писане на есемеси, го е накарал да коленичи на пода в оборотния ресторант „Джанъм\" на столичния бул. „България\", а ако синята легенда не се е бил намесил, Божинов най-вероятно е щял да попадне скоростно в травматологията, разказват очевидци, цитирани от \"Всеки ден\".

Причината за сблъсъка, разбира се, е жена. И то съвсем не случайна красавица, а плеймейтката Мария Цветкова, която от близо година е гадже на атлетичния Павел. Преди това тя разбуни духовете в клана Диневи, след като отвя главата на женения Динко Динев и дори му роди син, но малко след това той се събра с половинката си, а Цветкова се втурна в обятията на прясно разделения с Русата Златка Павел.

Преди няколко седмици Валери Божинов, който дали от напъпилата пролет, или заради запецналата си футболна кариера, така се е разпищолил, че сваля наред знайни и незнайни хубавици, решава да упражни чара си върху Мария Цветкова. Плеймейтката обаче бързо му дала знак, че не просто не й влияе, ами направо я притеснява и го помолила да отмести вниманието си от нея. Това сякаш подействало като афродизиак на Валери и той още по-настървено се впуснал в поредната свалка тип „малко коте\".

Да де, ама на Мария й кипнало и се оплакала на гаджето си Павел. Тъй като и тримата се оказали в едно и също модерно в момента заведение, мускулестият приятел на Цветкова решил да обясни на Валери да не си и помисля повече да нахалства пред Мария. Младият бизнесмен отишъл до масата на Валери, за да го помоли да спре да притеснява дамата му. Божинов обаче се направил на интересен пред компанията си и нахално му отвърнал с клишето: „На гаджето ти ще му отива известен мъж като мен\".

При този отговор Павел направо побеснял. Младият бизнесмен веднага скочил върху футболиста, извадил го с една ръка от сепарето му и го проснал на земята. Според свидетели Валери изял и няколко шамара, преди от съседна маса да скочи Гонзо, който все пак успял да усмири разбеснелия се Павел.

„Беше страшен резил! Валери пребледня като платно. Такова унижение не беше преживявал -да го проснат на земята пред очите на 100 човека. Ресторантът беше пълен, при това с не случайни хора. Ако не беше Гонзо, Божинов нямаше да се спаси и щеше да ходи с разбита муцуна\", категорични са клиенти на заведението, които станали свидетели на позорната сцена. След като едва не изял пердаха, футболистът си седнал в сепарето, но апетитът му бързо преминал и десетина минути по-късно си тръгнал от ресторанта. Оттогава той не е стъпвал в „Джанъм\".

„Дано Валери се е осъзнал, защото напоследък наистина не знае мярка в мерака си да отбележи повече бройки с нежни имена, отколкото успехи на терена. Добре е малко да си озапти нагона, че накрая ще пострада лошо. Гонзо си има достатъчно ангажименти, за да ходи след него и да го варди по заведенията\", коментират светски клюкари.

11 Коментара

Кукулета-шизофреничката вилнее

преди 7 години

Никлозета Травеститива бавно, но сигурно постига целта си - да го орезили, така че никоя да не поиска нещо по-сериозно с Валери, да няма друга да харчи парите му. И нищо чудно след време немил-недраг да се върне пак при нея, а тя да се изкара като светицата, простила всичко. Съмнявам се да има и грам истина, от това, което пишат за него тук. Човека си е в Сърбия и от месеци не си е идвал, а вие всеки ден нова история, коя от коя по-смешна и нелепа.

Коментирай

АзЪ.

преди 7 години

На Божинов кифлите в БГ не са му проблем. Мераклийки винаги ше се намерат, колко и да се постарае Перколясника да го изкара гей, малоумник и квото там още се сети. Човекът не спре да се усмихва, откък ѝ наби най–якия възможен шут в увисналия таралясник. А и в крайна сметка що па требва да се обвързва изобщо с българка? Кеф му сръбкиня, кеф му даже италианка. Жените си падат по него, а тва Перката чудесно го знае и мисла, че там е заровено кучето. Просто таа лудата нема да намери мира, докат не го види сам и изоставен. За тва е целото мероприятие. А в момента нема изгледи тва да се случи, просто щото Валери е все още в прилична и спортна форма, млад е, а и има достатъчно пари да предложи сносен живот вън от мизерията и бачкаторството. Със сигурност е турил поди дюшека, колко и да го изкарват малоумен и дебилен. Мисла също, че Перката иска да се добере до скатаното, щот колкото и да е кимната поди перуката, се да е ѝ е станало ясно, че проституцията нема да я изхранва още дълго, а даже и ментаците са с пари. Мдам

Коментирай

АзЪ. /допълнение/

преди 7 години

, а даже и ментаците са с пари. Мдам

Коментирай

GALQ

преди 7 години

BOKLUK NAI-GOLEMIA PROVAL V BG FUTBOL E TOQ GROZNIK,AKO SUM NA ALISIA I NIKOLETA NIKOGA NQMA DA DAM DECATA MI DA SE DOKOSNAT DO NEGO

Коментирай

:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D

преди 7 години

Така ли? А кой ще ги храни Асуна и Никлозета ще се юрнат на работа ли хахаха. Асуната ще се върне в месраницата, а Никлозетата на магистралата. Ама за парцали на двете а?

Коментирай

преди 7 години

Може би тоя път не става въпрос за Перката, а за самия Божинов, на който проблема му не е нито Николета, нито Алисия и малките котета, а проблема е в тъпата му глава, която не може да вдене, че дори и да е млад и привлекателен, човек трябва да има мярка за всичко, иначе сваляйки наляво-надясно де която свари се показва като един пълен дебил, плазмодий, утрепка, който е достоен само да яде бой винаги, когато влезе в заведение. Това е лош пример и за останалите мъже, които също свалят наред, смятайки, че така трябва. Ами не трябва така, защото един такъв сериозна жена не би го погледнала, за какво и е. И ни създавате маса проблеми да си разваляме семействата, изритвайки поредния фустогонец. По тази причина и аз бих го набила.

Коментирай

:D

преди 7 години

Да се върне пак при нея ааааааааааааааааааааааааааааааааааахахахаххахаа, ами ако се върне ще е защото Клозетка никой не я иска, а той ще си походи, на.бе, ще си навакса загуното и накрая ще си го прибере, защото без него е гола вода.

Коментирай

:D

преди 7 години

Ех, това НЛ-О бе,нали Божинов я направил за резил пред цяла една БГ като сервира че не я обича и спря напълно да я отразява, че и най безцеремонно си ходи с тая и оная и съвсем в реда на нещата защото е свободен мъж, и тая айдееееее, юхууууууу статия след статия, глупост, след глупост.Абе жена не ти е малко неудобно, все пак е баща на дъщеря ти, а и не мис е мисли ако ти спре парите ...е, тогава верно не си за мислене.

Коментирай

о, да

преди 7 години

На нея и се искаше да съсипе по същия начин и Алсиия обаче не и се отдаде, дори напротив, певицата винаги е била с едни гърди напред от нея във всяко едно отношения. Така че тази бившата, втората, няма достатъчно мозък в голямата си кратуна за да успее да го види сам и не знам си какъв.А и не остана на земята сигурно човек който да се връзва на простотиите и, позната е като манипулатор, фантазьорка и злобарка, така че.

Коментирай

АзЪ. към

преди 7 години

Що бе, мило? Човекът е свободен, необвързан. Официално обяви пред цела БГ, че не обича Перколясника. Демек каза си в прав текст - разделени сме! Значи мое да си сваля коя му върже, свобода на избора един вид. Ако налита на обвързани мадами, ше апне дръвцето, стига некой мачо да реши да го побийне. Пак е свобода на избора. Не е нищо престъпно. Сваля си мадами наред, щот има достатъчно женки да му връзват. Ти сигурно не би, ама съм готов да цепа бас, че бая са на опашката за него. За мене не е лош пример, даже тоа точно никога не би ми бил пример за квото и да е освен за сентенцията, че нема безкрайна вселена, а само безкрайна глупост. Като има льохмани да си мислат, че е гот да свалят като него, ми молим. Мнението ти за мъжете обаче е мани-мани. Не всички сме такива, бахти! Както и да е, де.

Коментирай

555

преди 7 години

Хахаха.А тези двете като забременяваха не им пукаше какъв е бащата, а гледаха банковата сметка.Николета не и пукаше как се държи мъжа и с бившата и че така ще се държи и с нея един ден, както и стана.Не всичко е пари, какво поносиха марковите дрешки, разходиха се по екскурзии, и сега ги е срам, че този е баща на децата им.Ами то си е за срам.Ама като мислиш че парите са всичко на света така става.Дават ти се обстоятелства в които да видиш, че има и по-важни неща.Най вече човека до теб да е стойностен тогава всичко може да постигнете заедно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.