Резил! Деян Донков три дни не изтрезня в чест на сина си (Вижте какви ги надроби)

3475
27 Юни 2016, 14:46


Деян Донков отпразнува раждането на сина си в стил "три дни яли, пили и се веселили", научи HotArena.


Малкия юнак проплака в четвъртък на обед и развълнуваният баща пристигна веднага в "Майчин дом", за да види наследника си. Двамата с Радина решиха да го кръстят на името на Христо Кърджилов, а само няколко часа след това пресният баща остави родилката сама и започна бясно сноване между театралните сцени и масите.


В четвъртък вечерта Донков имаше важна премиера и в ролята на режисьор и затова не се позволил да сложи нито глътка в уста, защото и без това не знаел къде се намира. Колегите му шапка му свалиха за стоицизма и професионализма, а Деян едвам издържал до края на представлението и след това разпуснал както най-добре си знае - с големи количества алкохол.


След представлението актьорът дълго приемал поздравления за двойния си празник, а след това се отправил с групичка колеги на запой до сутринта. Сред компанията бил и бащата на Радина - Христо Кърджилов, на когото кръстиха новороденото. Не се минало и без бившата на Деян - Анатасия Ингилизова, която в последно време много се сближи с новата му любима.


Запоят продължил до зори, а пресният татко успял да стигне до дома си чак в петък следобед. Не е ясно къде е нощувал и какви ги е вършил, но само си сменил дрехи и излезнал пак. На вечерта имаше представление в Народния, а на път за там отново се сдобил с бутилка концертат, с която да почерпи колегите от трупата.


Така историята се повторила - след финалните аплаузи Донков и приятели изпаднали в алкохолно опиянение, което този път продължило доста дълго - чак до неделя. Не е ясно дали през това време Деян е успял да бъде в кондиция и да посетил отново Радина и сина си, пише "Всеки ден".


Ясно е само, че оставил колата си при Народния в петък следобед и отишъл да я вземе чак в неделя привечер. Това е ясен знак, че през това време не е бил в състояние да шофира заради голямото количество погълнат алкохол. Да се надяваме само залитането по чашката да е инцидентно покрай щастливия повод и да не се превърне отново във вреден навик.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени