Резил! Галена се изложи в Лондон: Кърши се връху младеж, танцува върху масата неадекватно (Нарекоха я „див тюлен“ + Още обиди, снимки и видео)

https://hotarena.net/laifstail/rezil-galena-se-izloji-v-london-karshi-se-vrahu-mladej-tancuva-varhu-masata-neadekvatno HotArena.net
Резил! Галена се изложи в Лондон: Кърши се връху младеж, танцува върху масата неадекватно (Нарекоха я „див тюлен“ + Още обиди, снимки и видео)

Българите в Лондон се хванаха за главите от поведението на топ фурията Галена на последното й участие в Англия, узна HotArena.

 

Хората се оплакаха в страницата на организаторите за пошлото й поведение“, сигнализира очевидец пред Горещата арена. Коментарите бяха изтрити, но ние все пак им направихме копие, преди да изчезнат безследно.

 

Има и клипове и именно под тях заваляха критиките към пайнерката. На едното видео Галка се е качила на маса, която може би е трябвало да послужи за нещо като сценичен подиум, и изпълнява хита си „Пантера“. На живо и естествено – фалшиво. Коментарът „Ужас“ бе написан от няколко различни потребителя, а другите са по-колоритни: „Няма и следа да е останала от пантерата“, „Селянията е на макс“, „Див тюлен“, „Тази пък какво се мята като в кочина“, „Няма такава трагедия“, „Хем грозотия, хем грачи като гарга“, „Срам“, гласяха другите критики към певицата и участието й в Лондон.

 


HotArena изгледа въпросните парти клипове от купона с Галена и единственото, което я  учуди, бяха неадекватните движения на фолк звездата. То не бе мятане, то не бе чудо. Още по-шокиращото е младежът, който танцува до певицата и когото тя доста сръчно опипва по раменете. След което друсането отново започва...

 


34 Коментара

вана

преди 6 години

тюлен. морж, ковра, пача все става

Коментирай

da ama

преди 6 години

po 2 gi poema!

Коментирай

pfuu

преди 6 години

stiga ste ni zanimavali s tazi kofa probita

Коментирай

али

преди 6 години

майка на две деца, вече на леля обръща, а се чекне като разгонена крава..

Коментирай

еееее

преди 6 години

ima i po-koloritni u4astiq na galka kadeto puska ezici obarva se pred mladejite i ohka , tova e slaba rakiq

Коментирай

Мартин

преди 6 години

Тук вече не е играл фото шопа и Галена си изглежда като бивол!

Коментирай

+359

преди 6 години

Селчо, ама с пари. С пари, ама Селчо.

Коментирай

Толкова сте жалки..

преди 6 години

Колкото и да плюете по нея, нито вие ще станете повече, нито нея ще я направите по-малко. Няма да промените нито действителността, нито можете да й отнемете от успехите, нито от феновете. Драскайте си, щом ви облекчава.. :)

Коментирай

И коментаторите и те са не по-малко жалки.

преди 6 години

Не че има нужда да я защитаваме, но ще кажа, че си изглежда страхотно. А коментарите от някакви задръстеняци закостенели просто ме втрещяват! Щом е майка, вече няма право да танцува, да работи, да бъде себе си, да се забавлява, да е секси??? Просто нямам думи! По каква логика стигнахте до тези "изводи"? Или важното е да хейтим наред. Масово такива хора само се изказват тук - злобни комплексари, които редовно влизат тук само за да храчат по хора, на които ужасно завиждат. Не знам кой ви ги каза тези простотии, където ги дрънкате и къде пише, че не можело. Като ще казвате нещо, поне се обосновете ЗАЩО не е правилно. Не че смятам, че има какъв аргумент да бъде приложен в полза на тази теза, но ви предлагам да се обосновете, просто за да си дадете сами сметка колко всъщност нямате какво да кажете и с какво да аргументирате глупостите, които ги пишете.

Коментирай

до али

преди 6 години

Не се нарича "чекнене", а "танцуване". Второ - теб никой не те кара нито да харесваш нито да одобряваш. Години наред хората плащат и то доста пари, за да ходят да я гледат и слушат, така че явно остават доволни от изпълненията й и от шоуто, което прави. И последно - не те е срам да говориш така за жената. Нищо не ти е направила, а като си толкова загрижена за децата й, можеше просто да не си изливаш тук комплексите под формата на коментар и да излагаш себе си, боклук долен. Дано и на твоите деца хората им говорят така за тяхната майка или дано още по-добре, да останеш бездетна, че светът няма нужда от такива като теб.

Коментирай

PFFFFFFFFFFFFFFFFFF

преди 6 години

Защото не харесваме евтини жени, били те плеймейтки, певачки, манекенки и т.н. Като толкова харесваш подобно поведение, ти пожелавам една такава съпруга или дъщеря, да си я гледкаш как си бърка по дупките във ваните, или как всяка вечер се чепати с различни мъже и как се отъркват в нея потни, пияни чичаци. Давате ли си сметка, Вие, какво поведение толерирате и какво наричате "шоу". И това за завиждането е толкова банално, друго не можете ли да измислите. Не смятам, че има човек, които да завижда на една ковра.

Коментирай

Елеонора Василиева

преди 6 години

Риана си пипа сливката на всяка изява и се отърква във всеки дуетен партньор, а простото стадо тук недоволства,че Галена танцувала с някакъв младеж и за разлика от колежките си не се разхожда като на модно дефиле, а се раздава на макс. Якото е, че никога анонимното стадо не може да попречи на кариерата или щастието на успелите хора. Ако ще да се изредят още 10 смешника да я плюят. А коментарите, че е дебела са върха на злобата и завистта. И в най-добрите си години глигани тук не са изглеждали като нея, убедена съм на 100% ! ГледайтИ и завиждайтИ, че друго няма да постигнете!

Коментирай

---

преди 6 години

Опазил ни Господ от подобни певачки на които подражават тийнчетата

Коментирай

_()&)

преди 6 години

Много харесвам Галена, още от Дъждовно реге, но истината е,че избърза прекалено със завръщането... Не е готова

Коментирай

тц тц тц

преди 6 години

Завалията. И аз така знам-след второто разпоретините съвсем го удрят през просото. От майчина любов разбира се. хахаха. Бе заработила е издръжката с второто и се е пуснала по живот. Така или иначе скоро ще бъде пенсионирана и заменена с агнешко от типа евтино курве. Мъка, мъка.

Коментирай

?

преди 6 години

Абе не разбирам кой плаща за всички грозни и неверни статии в тоя сайт за Галена

Коментирай

Ти да видиш

преди 6 години

Миличка, ти с Риана ли сравняваш това недоразумение, този музикален инвалид?! На една готина мацка публиката може и да прости фалшивото пеене и вулгарно държание, но на една застараваща и неособено добре изглеждаща жена-НЕ! Скоро ще бъде заменена с по-млада версия на не можеща да пее, но без задръжки певачка, както някой по-горе е отбелязал.

Коментирай

kokona

преди 6 години

V tozi red na misli Riananqma dvama sina zaradi koito trqbva da ima po vyzdyrjano povedenie tozi parcal, a e svobodna i neobvyrzana

Коментирай

...

преди 6 години

Kurvaa dolna

Коментирай

Бени

преди 6 години

Турци или цигани работят в тоя сайт, или сте неграмотни тъпаци?! Нямате идея от граматика, времена и родове в българския език. ПОТРЕСАВАЩ ПРИМЕР: HotArena изгледа въпросните парти клипове от купона с Галена и единственото, което я учуди, бяха неадекватните движения на фолк звездата. То не бе мятане, то не бе чудо. Още по-шокиращото е младежът, който танцува до певицата и когото тя доста сръчно опипва по раменете. След което друсането отново започва...

Коментирай

смятай

преди 6 години

Едно е хореография и танцов състав, друго е всеки срещнат мангал на улицата

Коментирай

Хухи

преди 6 години

Хайде къде са верните фенчета на Галена да скочат да я защитават...За каква форма след раждането говорим...тя си прилича на тюлен,,който се мята като 20 годишна разпоретина...А иначе имате претенции за класа,за стил...С пари се купуват само визия и скъпи дрехи..Селското тя си го носи...Може да танцува кой е забранил това..като имаш две деца не трябва да спреш да живееш...Но Галена си прекалява нейните не са танци тя се предлага на всеки който я погледне и си доказва колко е желана сама на себе си...Нормална майка на две деца при това стои през по-голямата част от времето вкъщи и се грижи за семейство,а не да се чекне на всеки срещнат...а и сега с тези килограми изглежда доста гнусно да се хвърля да танцува на всеки...

Коментирай

Да

преди 6 години

И Бионсе танцува лудо, но на сцена, не сред публика. Да не спира да беснее, но някак си по - изолирано да е.

Коментирай

Dessi

преди 6 години

Тая жена е в ПЕРФЕКТНА форма! Да виждаш злобните лелки тук да обсъждат килиграмите й и нея като човек е ЖАЛКО и СМЕШНО! На малкия пръст на Галена не може да стъпите! Нито сте и на семейството, нито на парите, нито на успехите, нито не сексапила. Айде у лево!

Коментирай

Хухи

преди 6 години

Моля ви не обиждайте момичетата тук ...това ако е сексапил може да дойдеш да ме видиш мен родила две деца ....Галена си е жив морж да престане да качва снимки с фотошоп,че разликата на живо е покъртителна

Коментирай

123

преди 6 години

Тази е егати и долният гнусен боклук срам няма останала си е голямо прасе след раждането смядовската мазна луканка незнам кой нормален човек би я харесвал боклук харесва боклук това е изводът!!!

Коментирай

smqtaii

преди 6 години

koi si slusha oshte tezi 4algarki, ama hubav glezen vadi, divo svine v ko4ina

Коментирай

r

преди 6 години

Има видеа, така че няма смисъл да си дрънкаме празни приказки. Все пак във видеата, които са любителски, се вижда повече от ясно и няма какво да си измисляме, когато фактите говорят. И второ - ако това за теб е "морж", никой няма желание да те вижда теб, защото и така ми е лесно да си представя какъв тапициран, недохранен скелет, миришещ на мърша си или поне ти се иска да си (а всъщност кой те знае какво си - то тук всеки може да каже, че е секси, президент или каквото му щукне), пък кой знае дали е така. И какво общо има "сексапила" с това дали някой има деца или колко били? Ако си била секси преди, ще си секси и след. И обратното съответно. Децата не те правят "по-секси", нито по-малко секси, така че успокой топката. Нито сексапила се състои само в това да си възможно най-мършава. Всъщност има много повече с други неща, не толкова с тялото.

Коментирай

и

преди 6 години

Тук сме, но нито мислим да ти четем дрънканиците, нито смятаме, че има нужда да я защитаваме или да казваме каквото и да било. :) Каквото и да цвърчиш от дупката, нищо не променяш, нито ще промениш мнението на някого, така че .. Като пръдня в ураган си общо взето. :))))

Коментирай

50 лева разходи

преди 6 години

БАМ!!!!!!!!! ей, кво кълнеш под всеки статус ма, НИКОЛЕТО ти ли си

Коментирай

Anonimen

преди 6 години

Momcheto na snimkata s Galena se kazva David i e bulgarin , mnogo pecheno momche ,lichen priqtel mi e . SAMO TAKA DAVID !!

Коментирай

Yama

преди 6 години

Как не ги е срам тези дето са писали статията и някои от зависливите долу коментари. Галена изглежда превъзходно, пее прекрасно и де раздава за публиката. Тя и момчето с което танцува са стари познати и просто се забавляват. Колко са дребни и елементарни някой хора...

Коментирай

Yana

преди 6 години

Как не ги е срам тези дето са писали статията и някои от зависливите долу коментари. Галена изглежда превъзходно, пее прекрасно и де раздава за публиката. Тя и момчето с което танцува са стари познати и просто се забавляват. Колко са дребни и елементарни някой хора...

Коментирай

I kvo?

преди 6 години

Mnogo li si sexy? Ahahhahaha predstavqm si kakvo si nedorazumenie s provisnal zadnik i luft kato svod ahahahahah Sexy bila milata ahahahaha To vseki moje da se vuzhvaliava, dai snimka da te obsudim!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.