Резил и половина! Мария се кипри с вечерна чантичка във фитнеса, феновете я попиляха

https://hotarena.net/az-jenata/rezil-i-polovina-mariia-se-kipri-s-vecherna-chantichka-vav-fitnesa-fenovete-ia-popiliaha HotArena.net
Резил и половина! Мария се кипри с вечерна чантичка във фитнеса, феновете я попиляха
Мария достигна нови върхове с желанието си да демонстрира състояние и въведе нова тенденция - на фитнес с чанта за светско събитие, узна HotArena.


Разбира се, чантата на госпожа Гущерова не е каква да е, а на \"Шанел\" и вероятно струва няколко хиляди, ако е оригинална, разбира се. Колкото и да е скъпа обаче, нейното място определено не е в залата за тренировки. \"Небрежно\" сложена до Мария, която си прави селфи, възседнала един от уредите, изглежда повече от нелепо.


Всяка нормална жена, било то и с възможности, ходи да тренира със спортен сак, а подобни чантички оставя за вечерните си излизания. Да, но Мария Гущерова не е коя да е и може да си позволи лукса да стане за смях, мислейки се за голямата тузарка, пише \"Телеграф\".


Очаквано, селфито за пореден път разгневи останалите й фенове, които така и недоумяват какъв е този зор все всичко скъпо да е на показ. Те ясно заявиха, че им e омръзнало от тази позьорщина и че любимата им певица вече става за смях.

Разбира се, повечето негативни коментари бяха заличен и така и не се намери отговор на въпроса каква роля играе чантичката във фитнеса. Така че, Мария, не може само с пари, трябва и акъл!

10 Коментара

milena

преди 7 години

jalka!

Коментирай

jenn

преди 7 години

харесвам я, ама тва е мега тъпо

Коментирай

Monika

преди 7 години

Алчна снобарка !Само пари я интересуват .Заряза хубавия си бивш мъж ,за да вземе друг много по-богат и 3 пъти по дебел ....!

Коментирай

f

преди 7 години

Ами всъщност не. Вие винаги критикувате Мария за избора й на чанти и все пишете разни малоумни статии, но всъщност тя си е точно в крак с тенденциите и с това, което правят заможните жени. Виждала съм много снимки на популярни личности - модели, певици, и си ходят с такива чанти дори и на плажа!!!!! А особено на фитнес пък задължително. Това, че си със спортно облекло, не значи, че не можеш да демонстрираш висок статус с красива и скъпа чанта. Все пак това, че чантата е хубава, не е като да е нещо, което по някакъв начин ти пречи докато тренираш, така че с подобни статии само излагате себе си. Все се въздържам да ви пиша, защото така или иначе не смятам, че има надежда за вас, но този път вече не се сдържах. Дано прочетете.

Коментирай

f

преди 7 години

Да, то в един мъж нали само това е важно - да е пръв хубавец! Ако е хубав , слаб и строен, със сигурност ще е и добър съпруг, нали? "Желязна" ти е логиката, Монче. Няма що!

Коментирай

Aни

преди 7 години

Това, че има снимки на популярни личности - модели и певици в стил еклектика, не означава, че НАИСТИНА стилните личности го одобряват или нещо повече - използват. Кичът може да бъде модерен, но не и стилен. Хора, които копират всичко, което видят на снимки в интернет, нямат стил. Проблемът в случая е, че Мария иска да бъде не модерна, а изискана.

Коментирай

azz

преди 7 години

Ама тия известни личности, които ходят на фитнес с чантички Шанел, си ги поставят на лежанката, за да се снимат с тях ли? Или нашето Марче просто го е страх да не окраде някой във фитнес?! Голям смях е тази жена!

Коментирай

АМИ

преди 7 години

Ако на Мария Шанела е менте, за другите да не говорим! Хайде стига, ще си ходи както си иска! МАРИЯ си е МАРИЯ и това е - а злобата е само от прости завистници! 16 години на сцената, все така актуална и с всяка година по-красива! MARIA THE BEST! Очакваме дует с Алисия и ЛайНо да хвърли топа :D :D :D

Коментирай

до Ани

преди 7 години

Не мис.ял че тези супер богати, известни и успели в общоприетия смисъл за успех хора ги интересува дали някоя "стилна" каквото и да значи това личност, би одобрила решението им как да се облекат или какво да си сложат. И точно защото не чете и не прави каквото другите й казват, че трябва да прави, каквото другите й казват, че трябва да се носи и точно защото излиза извън рамките и разчупва клишетата, има повече стил отколкото много "стилните" с полирания вкус. Стилът е нещо, което ти извира на теб отвътре. На мен ако ми е кеф да си сложа някоя чанта, която и да било, и ако това по никакъв начин не възпрепятства удобството ми през деня, ще си я сложа, все тая че някой някога, който нито го познавам, нито съм го чувала, нито ме интересува кой е и защо, бил казал, че не трябва. Модата е за да изразиш себе си, собствения си вкус, моментното си настроение и това в каква фаза се намираш в момента, а не за да спазваш някакви тъпашки правила наложени от незнайно кого си. Изключително ограничено мислене демонстрираш с коментара си. Жалко че има толкова много хора, които не умеете да мислите.

Коментирай

до Ани

преди 7 години

мислене демонстрираш с коментара си. Жалко че има толкова много хора, които не умеете да мислите. За мен не е кич да си сложиш това, което ти е кеф, което ти носи радост като го гледаш и което те кара да се чувстваш добре и изразява теб. Има по-лошо от кича и то е ограничеността в мисленето и неспособността да се отпуснем, да развием действително собствен вкус и стил, а не вечно да сме роби на правила, наложени ни отвън.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.