Резил! Роклята на Ники Минаж се сцепи на наградите MTV

3285
26 Август 2014, 19:28


Наградите MTV минаха, но Ники Минаж дълго ще ги помни. Певицата не посмя на церемонията по връчване на Еми заради срама, който бра ден по-рано.


Понякога и най-известните модни дизайнери може да не уцелят с мерките на Ники Минаж. Благодарение на един подобен гаф певицата стана за резил на сцената.


На връчването на годишните музикални награди Ники трябваше да излезе и да изпълни последния си хит Анаконда. Певицата обаче бра голям срам и едва ли й е било до пеене, докато беше на сцената с Джеси Джей и Ариан Гранде.По време на целия концерт Ники с двете ръце трябваше да държи разкъсаната си рокля, движението й беше затруднено и певицата дори не си и помисли да прави опити да върти знаменитите си задни части."Нямахме време да закопчаем роклята", опита се да се оправдае след представянето Ники Минаж, но мисля, че никой от феновете не и повярваха на това твърдение. Още повече, че от антуража й издадоха, че певицата я е сцепила, качвайки се на сцената.


В бъдеще модните дизайнери, които ще се грижат за стайлинг на Ники Минаж ще трябва добре да преценят нейните буйни форми. За да не става певицата отново за срам.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени