Рязани „пищови“ превзеха шоубизнеса! Слави Трифонов кръцнат в казармата, Фики издържа по 3 часа в леглото, обрязали Джино публично и още...

4556
11 Август 2017, 14:43


Какво е общото между чалга талибана Фики Стораро и виртуоза на цигулката Ицко Финци, между шоумена Слави Трифонов и риалити лигльото Джино?

Всички тези шоузвезди са се подложили къде по медицински, къде по религиозни причини, на интимната операция „обрязване“. Зад всеки сюнет се крие интересна история, а родният шоубизнес във всичките му разклонения изглежда доминиран от „рязани пищови“.

Безспорно най-блестящата звезда сред миналите през чистилището на сюнета е телевизионният водещ Слави Трифонов. Той сам не се свени да признае, че върху достойнството му е играл ножът на хирурга, макар навремето информацията първо да изтече от устата на певицата Анн Джи, която явно отблизо се е срещала с организма на Дългия. Историята е прозаична и типична за епохата на зрелия социализъм.

В далечната 1985-а година в поделението, където Трифонов отбива военната си служба, избухва жестока гъбична инфекция. Половите органи на много новобранци са засегнати и под строй момчетата минават под ножа по хигиенни причини.

По съвсем друг повод чалга фамилията Тони и Фики Стораро също може да се похвали с рязани пищови, при това, както би казал народът – чифте. Ангелогласните баща и син принадлежат към етонорелигиозната група „миллет“ – шуменски цигани, които стриктно изповядват исляма. И двамата са обрязани в невръстна детска възраст, преди да навършат годинка. Фики е бил обрязан още на 5-годишна възраст, при това риутално, заедно с още 12 турски циганета.

Легенди се носят за уменията на рязаните певци в леглото, особено за по-младата издънка на рода. Според много от дамите, които са имали удоволствието да интимничат с Фикрет, той дължи половата си мощ до голяма степен на обработения си атрибут. Атестат за това дава самата Галена с прошепната пред приятелки фраза „Фиĸи нaпpaвo мe paзпopи!“, с която описва aфepaтa cи cъc cинa нa Тони Cтopapo. B типичния cи cтил oтpaĸaнaтa Гaлeнa ce paзпpиĸaзвa, чe Фиĸи бил мнoгo дoбъp в лeглoтo и ce тpyдeл yдapнo нaд нeя близo 3 чaca, пише "Таблоид".

Идва ред на още един дует, минал процедурата с премахване на кожичката – братята – актьори Захари и Явор Бахарови. Малко известен факт е, че талантливите дългучи са от турски произход. Майка им Мюжгян – известна радиожурналистка, е наследничка на преселници от Анадола. Именно тя настояла синовете й да бъдат обрязани. Таткото Иван отначало се дърпал, но властната дама го убедила, че не става въпрос за религиозен ритуал.

За разлика от „колегите“ Стораро обаче, Бахарови не се славят със своята мъжественост. В особена степен това важи за Явор, който беше брутално разкрит за липсата на впечатляващи размери от бивша негова интимна половинка. „Жезълът му е като малка пръчица. Може ли една уважаваща себе си жена да изригне в кревата при положение, че срещу нея има подобно мижаво нещо”, наскоро обясни тя.

Зализаният риалити герой Джино Бианкалана, роден като Гино Ташев, също е част от армията на обрязаните ни звезди. Приелият фамилията Бианкалана емигрант в САЩ рядко говори за ромския си произход, но в неговата фамилия сюнетът е отколешна традиция. Нещо повече – ножът е играл при Джино на пищна церемония, в която участвали още дузина момчета. Операцията била съпроводена от шумни празненства, песни и танци до зори. Според самия Бианкалана, отвъд Океана никой не намирал обрязването за странно, тъй като близо 50% от американците също били обрязани.

Сред обрязаните знаменитости е и Вежди Рашидов. Бившият министър на културата също е клъцнат като дете и няма спомен от болезнената процедура. В шоу средите се знае, че през 80-те години Маргарита Михнева, която по онова време му е била любовница, публично го наричала „рязаната карабина”.

Няма как да пропуснем в дългия списък и кинолегендата Ицко Финци, който е ходещото доказателство, че обрязването запазва половата мощ до преклонна възраст. Наскоро ексцентричният цигулар стана татко на 83 години – повече от осем десетилетия, след като по еврейски обичай е бил подложен на обрязване. Според запознати върху него е работил легендарният равин Давид – майстор на ножа, през чиито ръце са минали хиляди момченца в Софийско от началото на миналия век та чак до идването на власт на Тодор Живков.

Все още се дебатира дали има здравна полза от обрязването. Много изследвания съпоставят ползите от обрязването с вредите и рисковете, които то крие, стигайки до различни заключения. Дамите също са разделени в мненията си дали предпочитат рязан член за секс. От една страна, удоволствието трае по-дълго, но от друга – чувствителността намалява. Едно обаче е сигурно – рязаният пищов няма да ви попречи, ако търсите пробив в шоубизнеса.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
0
Чифути
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Журналист
Преди 1 година
0
.....Редактор дали има? Ако не- аз се кандидатирам. Фики бил обрязан преди да навърши годинка. Фики обрязан на 5 години?!?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Viki
Преди 1 година
0
Maja na Ivana Skenderova, Martin Goranov sashto e obriazan
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени