Родата на Антон Хекимян одобри снахата Василена

1752
01 Юни 2014, 10:00


На една година ще стане това лято любовта на Антон Хекимян с редакторката на Милен Цветков Василена Гръбчева. Връзката им може и да е сравнително отскоро, но двамата вече кроят планове за сватба и деца, научи HotArena.net.

 

Впрочем арменецът и колежката му и сега са наполовина семейство – по Великден двамата се сгодиха. Инициатор за това бе Антон, който на 22 май навърши 30 години. Новият водещ на сутрешния блок на Би Ти Ви е категоричен, че му е крайно време да се задоми, пише в. „Уикенд“.

 

„Факт е, че искам деца. Според мен е нормално да ги желаеш и да си готов, когато си срещнал човека за себе си”, споделя Арменския Бареков. Негови познати пък издават, че той настоявал пред любимата си венчавката да е още тази година. Напирал за скорошен брак, тъй като астроложка му изчислила, че оставащите 7 месеца са идеални за създаването на сплотено семейство.

 

Хекимян винаги е бил от типа мъже, които търсят сериозна връзка. Преди съдбата да го срещне с Василена обаче той  все не попадал на подходящи дами, които да си заслужават да бъдат заведени до олтара. А най-голямото разочарование за него се оказала предпоследната му изгора.

 

„Приех раздялата с бившата ми приятелка много тежко. Бях на дъното. Не мога да скрия, че над година бях в състояние, в което сякаш нямах сърце. След това дори не си и помислях за връзка с друга”, разказва Антон.

 

Към наранилата го девойка той изпитвал силна привързаност и любов. Мислел я за жената на живота си, но се лъжел. В един момент тя просто му заявила, че иска да се разделят. Днес Хекимян вече е преживял коварството й, но въпреки това, сети ли се за нея, в погледа му се изписва колко е обиден.

 

Почти от всяка своя стара връзка той излизал с буца в гърлото. Днес журналистът добре знае колко жестоки могат да бъдат жените.

 

„Късали са с мен по телефона. Това е едно от най-гадните неща, които може да ти се случат. В такива случаи си бесен на човека от другата страна, че няма смелост да те погледне в очите. А иначе когато късаш с някого, няма нужда от много думи. Погледът замества по-голямата част от тях”, казва Хекимян. И допълва, че вина за любовните си крушения имал и самият той.

 

Като работохолик Антон често пренебрегвал жената до себе си за сметка на професионалните си ангажименти. Понякога бил толкова погълнат от служебните си задължения, че забравял празниците на половинката си и през ум не му минавало, че е време да зарадва гаджето с романтичен жест. „После това се е оказвало непростимо”, вдига рамене Арменският Бареков.

 

Късметът в любовта му се усмихнал миналото лято, когато на телевизионен фестивал край морето срещнал Василена. 23-годишната блондинка му спечелила сърцето още преди да проговори. Заралията бил заслепен от лъчезарната й усмивка и сините й очи. И хлътнал до уши.

 

Скоро след запознанството им Василена също била пронизана от стрелите на Амур. Тя пристанала на отломката нищожна от винаги храбър народ мъченик, но пък тогава пред връзката им се появило първото голямо изпитание. Антон бил поканен да води риалитито „Африка: Звездите сигурно са полудели” и трябвало спешно да замине за Черния континент. При това за дълго – за няколко седмици. А нали очи, които не се виждат, се забравят…

 

Слава Богу, любовта не угаснала, и днес Антон и Василена пак са заедно. А както по всичко личи, предстоят им и още много съвместни години. 

 

Не много отдавна Хекимян завел приятелката си в Стара Загора и я представил на своите родители. Те одобрили снахата и дали благословията си за сватбата. Сега стискали палци синът им в най-скоро време да ги зарадва с внуче.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени