Родителите на Гена Трайкова не искат Иван! (Мечтаят за внуци от Венелин Петков)

2465
09 Април 2014, 16:00


Семейни разпри за зет кипят в сем. Трайкови от 3 седмици насам, след публикуването на папарашките снимки на Гена Трайкова и Иван Георгиев от романтичната им ваканция в Солун. Оказва се, дотогова родителите на красивата новинарка не знаели за новия мъж до нея, и в интерес на истината, били крайно разочаровани от избора на дъщеря си, научи HotArena.net.

 

Майката и бащата на Гена не смятали, че 10-години по-младия от Трайкова Иван, е добра партия за щерка им. Според тях говорителката се подала на първичните емоции и избързала с връзката си с репортера като отношенията им трябвало да приключат час по-скоро, пише в. „Всеки ден“.

 

Бащата на Гена – Емил, който работи като таксиметров шофьор, не скривал разочарованието си пред колеги-бакшиши, разказвайки им, че открай време със съпругата му се гласели да посрещнат в дома им Венелин Петков за зет. Родителите изклютелно много харесвали бившият приятел на дъщеря им и от няколкото срещи с него искрено се надявали, че именно той ще е бащата на внучетата им.

 

Майката на Трайкова, която работи като банков чиновник в столична финансова институция, също не спирала да жали по Венко. Жената вече го била приела в сърцето си като свой син и не искала и да чува, че дъщеря й живее с друг мъж, който нито й бил на годините, нито на професионалното ниво.

 

Макар неодобрението на родителското тяло Гена е категорична, че вижда бъдещето си с Иван. Блондинката с изумрудени очи смята, че е крайно време да обърне внимание на себе си и желанията й и да не се съобразява с мнението на околните. Освен това съвсем наскоро Трайкова разкри, че се чувства готова да влезе в ролята на майка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени