Роднина на Рачков вбеси мутрите

2360
09 Август 2011, 23:42


Бургаски лихвари са вдигнали мерника на брата на комика Димитър Рачков - Петър. Роднината е сериозно задлъжнял на морски лихвари, затънал с над 100 000 лв. 

 
По-малкия брат от фамилия Рачкови дълги години си е вадил хляба като е препродавал автомобили на старо. След 2008 г. е изпаднал в тежка финансова криза заради резкия спад на автопазара, а и бил пометен от конкуренцията.
 
 
След провала на автомобилния бизнес, Петър решил да стане пекар. За целта взел кредит от близо 100 000 лв. Той имал намерение да отвори фирма за закуски, като се надявал, че ще може да снабдява местни училища и детски градини с продукцията си.
 
 
Обещал е да върне парите след година, като през този период са му начислявани лихви. За година сумата се увеличила почти двойно, разказва "България днес".
 
 
Бизнесът обаче не потръгнал. Лихварите разбрали за проблемите на Петър и са поискали веднага парите. В крайна сметка след ходотайстването на Димитър Рачков, лихварите поставили срок от 3 месеца, в които да се върне целият заем. 
 
 
Според мълвата в морския град, Петър Рачков е търсил съдействието на приближени до наркобоса в изгнание Христофорос Аманатидис-Таки. Те му издействали на първо време да плаща само лихвите по заема, а едва и след това главницата. 
 
 
Лихвите са плащани от самия Димитър Рачков, който се грижи изключително предано за брат си. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Зоя
преди 6 години
0
Много тежки са проблемите на по-малкия брат на актьора Рачков, описани във в."България днес" Дано се оправи някак...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени