Рожденият ден на Гери-Никол - същинско мазало! Натиска се с чалгаджията Галин, била е пияна+Още кофти разкрития и КАДРИ

https://hotarena.net/laifstail/rojdeniiat-den-na-geri-nikol-sashtinsko-mazalo-natiska-se-s-chalgadjiiata-galin-bila-e-piianaoshte-kofti-razkritiia-i-kadri HotArena.net
Рожденият ден на Гери-Никол - същинско мазало! Натиска се с чалгаджията Галин, била е пияна+Още кофти разкрития и КАДРИ

Администраторите от фен страницата на Гери-Никол в Инстаграм са й бесни, затова, че хитовата изпълнителка ги кара да трият „папарашките“ снимки и клипове, които са направили на рождения й ден, узна HotArena.

 

Именно това ги накара да се обърнат към HotArena и да изклюкарят подробности за своята „любимка“, като не я представят в особено добра светлина.

 

Ето какво ни написаха: „Здравейте! Обръщам се към вас, тъй като вие можете да разпространите въпросния случай. Свързано е с певицата Гери-Никол и истината за нея. Така и така сме започнали с истината за Гери и скъпата й майка, сега ще ви разкажа за нещо, което се случи вчера. Тъй като направихме наскоро проект за рожденият ѝ ден, ние искахме тя да го види и сподели, както направи миналата година. Е, не се случи! Сякаш е станала по-надута. Също, че ние поддържаме акаунт за нея  с почти 20 хиляди последоватвли и тя ни следва. Винаги ни пише само заради едно нещо - да трием снимки. Защо, защо? Може би го иска, защото няма на тях Фотошоп? Може би го иска, защото не е със стройна талия, големи джуки, малък нос, не е висока, по-пълна е и има „дефекти“? Това е дъното. Също, че майката на скъпата Гери постоянно лъже. Гери беше казвала в интервю, че не пие и пуши - тогава защо ни накара да изтрием клиповете от рожденият ѝ ден, където е пияна? Смехория!“.

 

HotArena се натъкна на любопитни кадри от партито на Гери по случай рождения й ден, както и от участието й в клуб непосредствено след него. На едно от фотото са се натиснали с Галин на сцената, който вероятно я поздравява за празника. Сдобихме се и със снимка на прословутата торта, върху която стои самата певица във визия от последния й клип към „Напра‘о ги убивам“, седнала на трон, присъщо за кралица, за каквато хитмейкърката неотдавна се самообяви.

12 Коментара

1

преди 6 години

Той Галин и с Сузанита се натиска ;) Я и разгледайте малко Инстаграма и

Коментирай

123

преди 6 години

Толкова пари пръска и не можа да си поръча тирта дето не е като правена от 10-годишно дете.

Коментирай

преди 6 години

Трътлата е висока 1.60 и тежи 80 кг.

Коментирай

Хохохо

преди 6 години

Дебелана и трътла на живо , която заради пъпчиви пуберти нещо си е повярвала.... нито си топ мила, нито пък те взимат насериозно... още малко ти остава

Коментирай

Blqks

преди 6 години

Тоя малък цоцоланедт трол до кога ще си фантазира кралици царици и тн, проста еднодневка... Лили Иванова никога не се е нарекла така, тва вчерашно чучело само пиказва колко е елементарно, гъзла... с тва ще си остане- дупара- яка ти е дупарата свинче... толкова яка, че да му се драйфа на човек

Коментирай

*

преди 6 години

аз ако бях изобщо нямаше да ги изтрия, че и клипове. Интересно, какви клипове има щом иска да ги изтрият, хмммм ? +18 ли ? хахах

Коментирай

Lisa

преди 6 години

Ако искате да видите клиповете влезте в инстаграм профила gerynikol_fen_profil_ . Адски е смешна малката лигла как бясно върти кючеци на най-долнопробната чалгия, че и знае всяка песен.

Коментирай

Ani

преди 6 години

Na 19 godini ne sam izglejdala kato zastarqvashta lelka i ne bih iskala deteto mi nqkoi den da vzima primer ot takiva samovlubeni bogari kiflioci pozor za obshtestvoto.

Коментирай

da

преди 6 години

geri si omaza tortata na gaza i badjaka

Коментирай

вижда се

преди 6 години

показва чалгарската си същност, мятане на чалга маанета

Коментирай

истина

преди 6 години

аз по надута дебела млада българка не съм виждала. и само да не лъже , че се гордее с формите си, защото формите й на всяка снимка и клип са фотошопирани. да не говорим че нямаше да има това самочувствие ако грозната й майка дето уж е модерна а ходи с тея вежди тънки противни и баща и плащаха яко. малък кенеф, още много подобни ще има за в бъдеще , това ни е дъдещето, от на геврека дупката, до фенки фенки, до пайнер и всички подобни и до днес дупари и нз си кво и не е само у нас така в целия свят е всеки гледа лапачка да има никой не мисли за световните проблеми не само породени от изкуството а и от всяка индустрия

Коментирай

Никсън

преди 3 години

ДАЙТЕ И НА ТАЗИ ТЪПАТА СМАХНАТА ГЕРИ НИКОЛ, ЕДНО ЛАЙНО И ДА ГО ПРЕВЪРНЕ В ЗЛАТО, НО БЕЗ ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ МОЖЕ! ИСКАМЕ ПРЕД ОЧИТЕ НА ХОРАТА ДА ГО НАПРАВИ НА ЗЛАТО, ЩОМ ТАКА ТВЪРДИ ЧЕ МОЖЕ! ХАХХАХААХ НАЛИ ТАКА ЛАЕ, ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНЕЛА ГО ПРЕВРЪЩА В ЗЛАТО! ФАНТАЗИИТЕ И ЛЪЖИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ ГЕРИ! ЛЪЖИ СИ И ФАНТАЗИРАЙ НА ВОЛЯ, НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ТЕБЕ! ХОРАТА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ,КАКТО ТЕ ГАВРЯТ И ТИ ЗАРАДИ ТОВА ИЗБЯГА В АМЕРИКА ХАХАХА СМЕШНИЦА СИ!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.