Роксана получи сервиз със скъпоценни камъни за сватбата и контракции, а малко по-късно – бебето Александър! (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/roksana-poluchi-serviz-sas-skapocenni-kamani-za-svatbata-i-kontrakcii-a-malko-po-kasno-bebeto-aleksandar HotArena.net
Роксана получи сервиз със скъпоценни камъни за сватбата и контракции, а малко по-късно – бебето Александър! (Подробности)

Уникален сервиз, инкрустиран със скъпоценни камъни, е най-впечатляващият подарък, който получи фолкпевицата Роксана на сватбата си, узна HotArena.

 

Ще бъда честна. Получили сме много хубави подаръци. По-близките ми знаят, че обичам всичко да е в камъни, и са ни направили уникален сервиз, който още не съм отворила, нямам време да отида до хотела да си прибера подаръците“, разкрива звездата пред „Телеграф“.

 

Три дни след сватбата Рокси стана майка. Изобщо не очаквала, че бебето толкова ще избърза и ще се роди 20 дни по-рано.

 

Макар сватбеният ден да се свързва с положителни емоции, усмивки и изненади, Роксана била далеч от тези усещания и нямала търпение тържеството да приключи.

 

Беше натоварено. Това беше някакъв страшен стрес. Опитах се да се държа геройски. През цялата вечер на сватбата бях с контракции, за които знаехме само аз и мъжът ми. Гледахме да не притесняваме гостите, като цяло си изкарахме добре“, споделя изпълнителката.

 

Три дни по-късно Роксана и съпругът й отиват на разходка в Плевен. Вървяли цял ден и се поуморили, но не се притеснявали за малкия Александър, тъй като той трябвало да види свят едва след 20 дни. Кой да предположи, че ще роди още на същата вечер?

 

Родила е за около 2 часа без усложнения в местната болница.

7 Коментара

Теодор

преди 6 години

Кой въобще се интересува от тази женица, тотален бек... Роксана, да върти гюбеци и да не занимава с присъствието си!!!

Коментирай

Zz

преди 6 години

Teodore , ti pod vsqka statiq edno i syshto li shte pishesh? Ot nikoi ne se interesuvash, kvo da pishat horata za tebe li? Aisiktir dosaden si veche...

Коментирай

Теодор

преди 6 години

За мен колкото са писали, и не само тук... и по вестници и списания... но никога не е било в подобен характер. Поинтересувай се малко ;)

Коментирай

09-

преди 6 години

o6te edin sapun i predstoq6 razvod sas s4upenite servizi ot svatbata

Коментирай

sapun

преди 6 години

gadni sapuni

Коментирай

Axaxaxaxaxax

преди 6 години

Xaxxaxaxa TEODORE NE SE IZLAGAI:)))))))) Groznata ti mutra s nishto ne e izvestna! Molq ti se, nedei da nasajdash ideotskite si razsujdeniq na horata! Ne vsichki jiveem v izmislena realnost, kato tvoqta:)))))))))

Коментирай

Do Teodor

преди 6 години

Maliiii ,, ami ne znam bre momko po koi vestnici i spisaniq sa te pisali? Dai poveche info i shte ti kolenicha, car Teodor. Da nqmash ot onezi gotinite prilojeniq na koito mojesh da si izrejesh snimka i da si q slojish na korica na spisanie, daje i billboard na Hollywood imashe? Obqsni ni malko na nas prostoliudieto ;)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.