Роксана с ШОК признание: Направих спонтанен аборт 10 дни преди да забременея отново!

https://hotarena.net/laifstail/roksana-s-shok-priznanie-napravih-spontanen-abort-10-dni-predi-da-zabremeneia-otnovo HotArena.net
Роксана с ШОК признание: Направих спонтанен аборт 10 дни преди да забременея отново!

Фолк певицата Роксана е една от най-откритите дами сред колежките си. След неуспешния си брак тя намери любовта в лицето на Александър, от когото чака бебе през август, но преди това е направила спонтанен аборт само 10 дни преди да зачене втори път, узна HotArena.

 

 

В интервю за в. „Шоу“ изпълнителката споделя, че бебето е планирано и дълго очаквано. Първоначално са правили куп опити с Александър за наследник, но не им се е получило. Сега е в 5-ия месец и очакват с нетърпение радостното събитие.

 

 

Роксана не може да каже какъв е полът на бебето, тъй като лекарите на няколко пъти са я объркали. Казали ту момче, ту момиче. Тя искала щерка, но Сашо настоявал да е син. В крайна сметка каквото и да излезе, ще носи името на таткото.

 

 

Ще има и сватба, която са планирали още преди тя да забременее и насрочили за 27 юли. Ще се проведе в столичен хотел и на нея ще присъстват близо 250 гости.

 

 

Роксана е направила и спонтанен аборт. Забременяла през октомври, но в продължение на 1 месец имала ежедневни болки и на 4 ноември „бебето си отиде само“, както се изразява самата певица. Още на 14 ноември забременяла отново, колкото и изненадващо да звучи.

 

 

Синът й се радва, че Рокси чака дете и се надява да има братче.

5 Коментара

Вили

преди 7 години

Ще си спестя кофти коментари за тая гнусна циганка, понеже става въпрос за бременност и никой не е застрахован от лошо, но откакто я гледах в Папараци, направо ме е гнус от нея, как върви бременна с огромния си корем и пали цигара най-нагло! Нещастница.

Коментирай

....

преди 7 години

Тя за тези 10 дни няма как да има овулация, за да забременее отново... Пък да не говорим, че след преживян аборт на организма са му нужни месец - два да се възстанови.. Въпреки, че лекарите препоръчват поне 6 месеца дане се правят опити да бебе. За да бъде всичко наред след това. Разбира й главата кога точно е заченала.. 1 месец да имаш болки и да си седиш вкъщи бебето "да си отиде само" ??

Коментирай

Същински ужас!

преди 7 години

Те тия мангали като започнеш с Фики, Софи Маринова и минеш през Роксана такива неграмотни, прости и лъжливи, направо да се чудиш кой по-напред да удариш!

Коментирай

?????

преди 7 години

Циганката се взема много на сериозно. Тя да не си мисли, че хората си нямат понятие от анатомия и гинекология.

Коментирай

Калина

преди 7 години

Точно,това мислех да напиша,каква овулация на 10 дни след аборт,след кюртаж,който се прави след спонтанен аборт като ревизия,да няма остатъци и кръв в матката, организмът е толкова травмиран, че няма овулация поне 40 дни да не говорим че сексът може да донесе големи проблеми с някоя инфекция,за това и е непрепоръчителен.Преживях спонтанен аборт,8 месеца имах проблеми и от психологичен характер,които повлияват и на цикъла.Извинявайте обаче ни вземате за мезе в тази ,така наречена медия

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.