Романтика! Гаджето на Преслава я обсипа с целувки и рози. Мило й се обясни в любов + двамата са готови за дете! (Много шашава история с просълзяващи снимки)

https://hotarena.net/pod-pricel/romantika-gadjeto-na-preslava-ia-obsipa-s-celuvki-i-rozi-milo-i-se-obiasni-v-liubov-dvamata-sa-gotovi-za-dete HotArena.net
Романтика! Гаджето на Преслава я обсипа с целувки и рози. Мило й се обясни в любов + двамата са готови за дете! (Много шашава история с просълзяващи снимки)
Читателски сигнал

Отново на редакционния мейл на HotArena получихме писмо от наш читател, в което той твърди, че любовта между Преслава и актьора Станимир Гъмов е все така силна. Всяка свободна минута Гъмов засвидетелства любовта си към певицата, отрупва я с мили думи, цветя и целувки, твърди читателят.

Текста публикуваме без редакторка намеса.

\"Докато Преси през деня има ангажименти, срещи с приятели, репетиции за \"Като две капки вода\", Станимир Гъмов се чуди как да й покаже, че я обича. Той също би трябвало да има ангажименти в театъра, но доста често ги зарязва, за да потърси подарък на любимата си Преслава и да и покаже любовта си. Разбира се, това съвсем не означава, че през деня не се виждат. Напротив! Те не могат да се отделят без да си липсват.

Постоянно се срещат и нон-стоп говорят по телефона или си пишат по Viber, Whatsapp и Messenger. Има как да общуват и да се виждат, а и не се ревнуват, което е най-хубавото. Днес имаха малко повече работа от обикновено, но Станимир реши да купи нещо на годеницата си, за да се почувства обичана още повече. Избра букет с рози, а когато й го даде Преси беше безкрайно щастлива. Така го прегърна и разцелува, че самият той се зарадва. Усмивката й беше толкова сияйна. Естествено певицата не пропусна да публикува снимката с розите в социалните мрежи Facebook и Instagram много дискретно, като не спомена от кого са цветята.

Разбира се, тя няма да издаде, защото се очаква връзката им да е тайна. След като вие написахте за сватбата се заинтересувах от това и проверих. Така стигнах до извода, че скоро ще им е трудно да скрият връзката си, защото не издържат дълго без да са заедно. Гъмов и Преси вече са готови за дете, той за второ, а тя тепърва иска да стане майка. Двамата влюбени \"работят\" по този въпрос и нищо чудно след месеци да видим фолк дивата с коремче. Дано!\", пише в писмото.

Междувременно получихме още един сигнал за Преслава, който отново е посветен на любовта на певицата със Станимир Гъмов.  

\"Преслава обича да споделя своите късметчета от кафе или сокче. 90 % от тях са с послание \"Любов\". Такива бяха и последните две. На първото написа, че си е знаела, че там и е късметът, което потвърждава, че е влюбена. Има си годеник - Станимир Гъмов и е луда по него. Тя е много щастлива от факта, че й се падат тези късметчета, защото е суеверна и ги смята за знак, че най-накрая е открила любовта в лицето на Гъмов. И двамата са на крилете на любовта и трудно прикриват чувствата си.

Може би скоро ще ги снимат папараци, защото те си позволяват да се целуват и на публични места. Преси е много добра и винаги вижда красотата, но откакто е с него всичко красиво я влече още повече. Вижда любов във всяко едно нещо и не пропуска да го сподели с почитателите си. Така качи снимка с цветенца и написа, че са красиви, именно, защото е влюбена и вижда красота във всичко. Много е чистосърдечна! Желая щастие на нея и годеника й!\".



Историята за тази невероятна и гореща любов звучи някак нереално и доста шашаво, защото просто не е истина. Тези слухове се пускат и поддържат от пиарите на шоуто \"Като две капки вода“ по молба на Преслава. Целта е проста – да лъскат имиджа на певицата.

А от какво трепери Преслава и защо е като кълбо от нерви зад кулисите на „Капките“, четете утре ексклузивно в HotArena

8 Коментара

Kris

преди 7 години

Gluposti kazah i pak shte go povtoria nqma takova neshto sprete da pishete gluposti vsichkite podaraci koito poluchava Preslava ne sa ot Gamov tq izobshto ne se interesuva ot nego vsichkite tezi cvetq koito poluchava sa ot edno momche koeto se kazva Maksimilian toi neprekasnato svalq Preslava ne spira da i prashta podaraci iz cqlata strana kadeto ima uchastiq ne spira da i pishe SMS takache za kakav Gamov govorite kato ne go haresva kato maj stiga ste pisali gluposti tozi palqcho izobshto ne go i poglejda

Коментирай

Lie

преди 7 години

Вяма такава простотия. Преслава беше "годеница" на Гъмов във Вип Брадър и там ясно показа, че няма да има ншщо между тях при разговор с Антония Петрова, когато саза че Гъмов няма големи финансови възможности. Каза в "Открит микрофон", че с бъзиците, че се обичат са объркали хората, но всъщност са само приятели и скоро ще зарадва феновете им с обща снимка.

Коментирай

567

преди 7 години

Чудя се още ли има мъже,който да харесват тези миризливки жалки жени,който не си знаят бройката това ако не е срам

Коментирай

vogue

преди 7 години

otnovo mega jalki.

Коментирай

kapa

преди 7 години

Egati svobodnoto sa4inenie...

Коментирай

преди 7 години

Е, хубаво де, ама малко по-грамотно не може ли? Това кирилица, главни, малки букви, точки, запетайки, тирета... Това училище знаете ли го какво е?

Коментирай

ДАНЧО

преди 7 години

КАК ЛИ НЕ ГЪМОВ,КОЛКОТО И ДА Е ПРОТИВЕН,ДА ХАРЕСВА ТАЗИ ПАЧА ПРЕСЛАВА,ТОЛКОВА ПРОСТА И ЕЛЕМЕНТАРНА,А И ГРОЗНА.

Коментирай

До този над мен

преди 7 години

Аз такива въобще не си и бода очите да ги чета. Чудно защо някои хора държат да си причинят това.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.