Ромео Бекъм става милионер

1907
10 Ноември 2014, 11:23


Синът на семейство Бекъм Ромео е на път да се превърне в най-младия милионер във фамилията. Младежът се изявява като модел на младежки облекла и вече печели солидни средства.

 

12-годишния син на Дейвид и Виктория получи покана да се снима в реклама, а за няколкото часа работа взе повече от 45 000 паунда. Запознати обаче издават, че младежът не за първи път се изявява като модел и в сметката му вече има няколко милиона.

 

Въпреки че е спечелил цяло състояние от работата си, Ромео Бекъм далеч не е разглезен като повечето деца на известни родители. Дейвид и Виктория са категорични, че се радват на успеха на сина си, но няма да го оставят да се разглези с парите си.

 

Певицата и футболистът вече пратиха по-големия си син Бруклин да работи като сервитьор в лондонско кафене, където взима по 3 паунда на час. Същата съдба очаква и брат му, веднага щом поотрасне.

 

Въпреки че младежите могат да натрупат милиони с популярността си, Дейвид и Виктория са категорични, че искат децата им да се научат на истински труд. И по тази причина далеч не ги оставят да си мислят, че парите се изкарват с лекота.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени