Ромска кръв тече във вените на Луна (Не е никаква туркиня и си е от село!)

https://hotarena.net/laifstail/romska-krav-teche-vav-venite-na-luna HotArena.net
Ромска кръв тече във вените на Луна (Не е никаква туркиня и си е от село!)

Участието на Луна във „ВИП Брадър” предизвика куп въпроси около нейния произход, вериозповедание и психично здраве, а от всички страни се чуваха противоречиви твърдения, узна HotArena.

 

Като начало, певицата се представя за гражданка, родена в Шумен, а всъщност е проплакала за първи път в село Вехтово, което все пак е в региона. Луна прекарва там част от детството си под грижите на баба си Иванка, майка на баща й Йордан.

 

Съученици на ексцентричната съквартирантка отричат слуха, че истинското й име е Лухче. Открай време си я знаели като Даниела, но пък други твърдят, че тя получила това име по време на Възродителния процес през 80-те години. Така че все пак остава неяснотата около това как е била кръстена.

 

Луна обича да е център на внимание, но го насочва изцяло към себе си и не обича да говори за родата си, камо ли да го показва публично. Според запознати от шуменския регион, това се дължи на факта, че блондинката се притеснява от произхода на баща си, в чиито вени тече циганска кръв.

 

„Каква туркиня е Луна? Израсна сред турчета и помаци, заради което проговори турски, но защо не я попитате откъде знае цигански?“, хвърлят бомбата нейни познати открай време.

 

Самат Луна реагира доста остро и отрече ядно пред камерите на Биг Брадър мълвата, че е от турски произход. Тя се защити с твърдението, че майка й е чиста българка. Турският пък проговорила заради живота в смесения регион и многото приятели с такъв произход.

 

За майка й добре, българка е, но баща й? Той е рожба на смесен брак между българка и циганин. Именно от него тръгва и ромската жилка в Луна. Уви, той няма как да го потвърди или отрече, защото почина миналата пролет, пише „Всеки ден”.

 

„Навремето циганите по този край, като се срамуваха от произхода си, и лъжеха, че са турци. И Луна мина през този период, но след като се позамогна, започна да парадира, че си е чистокръвна българка“, разказват близки до ретро фолк изпълнителката.

 

Въпросът за религията, която изповядва Луна, е тъмна Индия за нейните приятели. Самата тя се представя като праведна християнка, но в близкото минало тя официално е приела исляма, след като известно време е живяла при истанбулски богаташ.

 

Приемането на мюсюлманството било наложително условие за продължаване на връзката между двамата, защото родителите на турчина не искали друговерка в дома си. Заради добрия си турски Луна минавала перфектно за изселница, като единственият й кусур бил религията. Изпълнителката се научила как да се моли по турски и как да си забражда главата, с което си спечелила любовта на кандидат-булка.

 

7 Коментара

/

преди 8 години

Вехтата клета зъбла от Вехтово! Просто не трябва на подобни клети и психически немощни създания да се дава гласност, защото се забравят като превъзбудено хлапе!

Коментирай

kat

преди 8 години

Na vas prili4a li vi na slavianka?Na men - ne!!!

Коментирай

една туркиня

преди 8 години

Всички сме хора на този свят,и носим чувства святи!И всички имаме сърца,и българи и турци,и красиви и зъбати!.............Който посее злоба,ще пожъне -отрова!

Коментирай

Един българин!

преди 8 години

Дам винаги го правите това вие от боята, кара-вара и накрая до клетви стигате! И сори, ама беж в Анадола!

Коментирай

Един българин!

преди 8 години

Дам винаги го правите това вие от боята, кара-вара и накрая до клетви стигате! И сори, ама беж в Анадола!

Коментирай

анонимен

преди 8 години

Това,което е написала жената,не е клетва бе,момче!Това си е чисто българска поговорка!И не тя,а ти с твоите познания си за в Анадола!!Ама сте жалки и заядливи.......и защо ли.............

Коментирай

Хм

преди 8 години

Айде леко с този псевдо толеранс, утре като ви забулат турците язък за борбата на хората да освобождение!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.