Роналдо разрева Николета

https://hotarena.net/laifstail/ronaldo-razreva-nikoleta HotArena.net
Роналдо разрева Николета
Не само Кристияно Роналдо имаше повод за сълзи в съботната вечер научи HotArena.

Финалът на Евро 2016 съвпадна с излъчването на предаването на плеймейтката Николета Лозанова \"Папараци“.

Мачът Португалия – Франция (1:0 след продължение) вървеше по две национални телевизии, които приковаха над 50 процента на аудиторията. Така „Папараци“ гледаха едва 10 на сто от зрителите пред екраните в този момент, докато останалите проценти са разпределени по другите телевизии.

За разлика от Роналдо при Николета нямаше хепиенд, тъй като рейтингът й така и не се вдигна, пише „България Днес“.

17 Коментара

kapa

преди 7 години

Vzemi slozi malko 4ervilo na tia suhi-sini dzuki ,4e napravo plasis !!!

Коментирай

уууууу, тая плаши

преди 7 години

Тая пак си слага името до Роналдо, а пък а дано и обърне внимание хихихихихи. А висок рейтинг изобщо имало ли е някога това предаване????? Пишеха, че е поканил за финала, на стадиона някаква мацка, тая наЩта "Убавица" на кой ли не с ложи, а те не и обръщат никакво внимание и само си траят хаха.

Коментирай

Gossip girl

преди 7 години

Уф, потрисам се като прочета нещо толкова неграмотно! "Вземи слоЗи малко 4ервило на тиА сухи-сини дЗуки, 4е направ плаСиС" ромка ли си, каква си, че пишеш толкова ужасяващо?!

Коментирай

Бляк

преди 7 години

Някой пак се опитва да направи от нищо нещо. В случая да се напише нещо за въпросната особа. Но предаването не е нейно, а на Иван и Андрей и тя се клатушка в ролята на "водеща" там за 2-3 минути. А Роналдо го боли фара за нея. По-добре да дават "Горещо" на Венета, отколкото "Простаци", опс, тоест "Папараци". Поне Венета има и акъл и образование за това.

Коментирай

хаха

преди 7 години

Не бе! Тя беше в самолета с Роналдо като се връщаше от Европейското, вие просто се правите , че не я виждате понеже и завиждате.:))))

Коментирай

Сани В.

преди 7 години

Като погледнах снимката,направо ме достраша.........Видяхте ли на какво прилича ръката която е подпряна на прозореца.........О,ужас!! Ами огромно несаръзмерната и глава....... И защо изобщо слагате името на Роналдо ,до това на Николета,ами срамно е за човека!!

Коментирай

Сани В.

преди 7 години

поправка...........НЕСЪРАЗМЕРНА........иЗВИНЯВАМ СЕ!!

Коментирай

444

преди 7 години

Да то ако знае човека как тази циганка си прави реклама с неговото име лошо ще му стане.Ама нали - завиждайте ми, и за да ми завиждате съм готова да си скалъпвам истории.Ако беше една идея по-земна и нормална, щеше дори да е симпатична на хората.Ама тя си мисли, че трябва да демонстрира някакъв недостижим живот, дето само тя може да го живее и там и е грешката.То се видя колко и е идеален живота с този провал с Божинов ама не дай до последно да се правим на такива каквито ни се иска да бъдем, а не такива каквито сме.

Коментирай

иска да го ибе

преди 7 години

Иска да го Ибе много обаче

Коментирай

turkinq

преди 7 години

turkinq ot Kirdjali

Коментирай

Blajeni sa viarvashtite...

преди 7 години

da, da, tochno taka e! I praviha iak sex v biznes klasata i otletiaha za Karibite:)

Коментирай

йсй

преди 7 години

Един ритник в циганската мутра няма да й дойде зле на тая мърла

Коментирай

NIKOLETA KURWATA

преди 7 години

НИКОЛЕТА ЧАКАМ ТЕ ЩЕ ТИ ПРЪСНА СЛИВАТАА МОЙТО МИМИЧЕ :) ХОТЕЛ ЯСТРЕБ СТАЯ 23 ЕТАЖ 2 ЕЛА САМО ГОШУ ЗА ТЕБЕ Е СТАНАЛ ДА СИ ПО ИГРАЕШ СКЪПА МОЯЯ

Коментирай

ronaldaaaa

преди 7 години

Аз виждам много соликон фото шоп няюаю думи младо момиче със един куп операции а за кристяно хахах той е от другия бряг надали ше се занимава със нея камоли бг ei edno vremw nikoleta beshe mnogo qko momiche estestvwna no sega be vijdam nishto estestveno ot teq operacii

Коментирай

33

преди 7 години

iskam da vidia oshte 100 bulgarki s viziata na nikoleta.. s neinite vruzki i populiarnost.....xaxaxxaaaaaa zavijdate li neshtashtnici:>>>>

Коментирай

Я, да видим... ха ха ...И, кой е нещастникът?

преди 7 години

Визия- тротоарна жрица. Професия- Проститутка! Слез на земята, палячо! Коя е и каква е Николета? Една преупотребена кофа за смет на всички , които искат да си топнат отвеса веднъж и играчка в ръцете на богати чичковци. Неграмотна, необразована и с никаква физика. Късокрака черна гарга с две изкуствени , гумени топки отпред с които единствени и само парадира. Нима само тя има бюст? Какво друго?- Едно голямо- НИЩО! Станала за смях и подигравки на цяла България. Замисля ли се този мъж -Роналдо и не само той , кои и какви жени може да има в ЖИВОТА СИ? Ще си остане завинаги тъпата и злобна ПРОСТИТУТКА- Николета Лозанова с някой заработен лъскав парцал, които ще скъса на гъза си и пак гъза й лъсва. Голият и гъз и нищо друго! И, какво всъщност има ТЯ???Единствено и само придобивките й от клиенти! Оказа се,че и "съпругът" й" я е чувствал, като клиентка. Е, не и завиждаме на живота, щастието и известността!!! хи хи хи

Коментирай

again

преди 7 години

Роналдо е е с цялото си семейство и приятеля на яхтата си в Ибиса. Кой постоянно замесва името на тази долна проститутка с един мъж, който не я сефери за нищо друго , освен един парцал. ма моля ви това жълтите драскачи, спрете да преекспонирате тази измислица или по-скоро мираж на една проститутка! Това, че я е наебал веднъж и подарил някои други неща не означава , че има нещо с нея. такива като нея са безброй и безчет в архива му. Като и случая с Плейн. Сега ще има вечер на колекцията му в Слънчев бряг и пак си точи зъбите и мераците , както "лъскането на имижд" с известни и богати мъже. те до нея опрели! Боже, опази! Болен мозък! само с ебането ще си остане. То , това си е професията й!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.