Росен Петров едва диша! (Поема си въздух само през устата. Още за драмата)

3041
02 Юли 2013, 10:01


Росен Петров яко е закъсал със здравето. Вместо да му помогнат операциите, на които се подлага, те влошават състоянието му, научи HotArena.net.


В резултат тв водещият вече не може да диша през носа и едва говори.

 

По време на последното предаване на „Нека говорят…“ зрителите видяха колко зле се чувства Росен Петров. Заради сериозния проблем със счупения нос, той диша само през устата.

 

Така обаче водещият едва успява да говори и да си поема въздух едновременно през устата. Запъхтява се, започва да се задъхва и трудно му се разбира какво иска да каже.

 

„Трябва да повтаря въпросите си по няколко пъти и така губим ефирно време“, ядосвали се колегите му, писа „Всеки ден“.

 

Припомняме, че преди повече от половин година Росен Петров си счупи носа по време на спаринг с приятел. Оттогава започва ходенето по мъките и досега никой лекар не е успял да му помогне.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НИКО
преди 4 години
-4
ДА ПУКНЕ ТОЯ СТАР КОМУНИСТ ЗАВЪРШИЛ ШКОЛАТА НА МВР И ПЛАШИ ДЕЦАТА КАТО СЕ ПОЯВИ НА ЕКРАНА. ТАКИВА ЕКЗЕМЛЯРИ САМО В КОФАТА ЗА БОКЛУК. ТЕЛЕВИЗИЯТА СЕ ИЗЛАГА С НЕГОВОТО ПРИСЪСТВИЕ И СТАВА НЕГЛЕДАЕМА.ТОВА Е ЕДИН ИЗМЕННИК НА ПАРТИЯТА КОЯТО ГО Е СЪЗДАЛА. ДА ПУКНЕ ДАНО.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Болен
преди 4 години
0
Не е отишъл при правилния доктор. Язък му за парите! Аз бях с такива симптоми , че и по-зле и доктор Златанов от МЦ "Свети Георги Софийски" реши проблемите ми.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени