Росица от „Мастършеф“ зарязала политиката, за да гледа животни (Вижте следващите й цели)

2298
10 Юни 2017, 15:05


Любимката на зрителите Росица не успя да стигне до финала на "Мастършеф", но вече гледа към следващата си мечта, научи HotArena.


Чаровната повелителка на черпака напусна кулинарната надпревара на метри от финала, за което никак не съжалява. След края на шоуто, Иванова се върна към обичайния си ритъм на живот. Той е свързан с блога и сайта й, както и с работата й като шеф-готвач в био ферма в Сопот. Но не готварството е професията, която е смятала, че ще се превърне в нейно призвание.


25-годишната сладурата е завършила Политология в УНСС. Кандидатствала е само това, защото е знаела с какво иска да се занимава. "Имам страхотен интерес към властта. В много ситуации ми се налага да управлявам хора и ми се удава", не скромничи Роси. Именно по тази причина и заради записаното висше е имала огромни мераци да влезе в управлението на страната


Смята, че в него има огромни пробойни, който тя знае как да запуши. Но, вместо към пленарната зала, животът я отвежда към био ферма! За отрицателно време, обаче, мечтата й да промени България, ако не света, сякаш се изпарява. Тя започва собствен бизнес в Кърджали с малко магазинче. Там открива интереса си към изборазителното изкуство и таланта си да рисува. Започва да попада в арт средите, които много повече й харесват от политическите.


След това пробва с фотография и графичен дизайн в София, но не се задържа дълго с това занимание. Изведнъж готварството, което винаги е присъствало в живота й, излиза на преден план в него. Тя обяснява страстта си към кулинарията шеговито - просто около нея винаги е имало градни хора, които трябва да нахрани качествено!


Майката на Росица е главен готвач в Лондон, а баба й също доста я бива с гозбите. Затова девойката дълго време няма поле за изява на своите умения. Откакто живее сама, обаче, се е превърнала в истинска фурия, която готви по усет, а не по рецепти. Просто й идва от вътре. Отпределя хляба като своя запазена марка. Салатите също са й страст, пише "24 часа".


За "Мастършеф" научава случайно и подава документи без особени очаквания. На първия кастинг се представя с пълна импровизация, която й отключва вратата към голямото шоу. И така, та до третото място! Смята, че победата й се е изплъзнала, защото е послушала чужди съвети за четиристепенното меню. Ако бе послушала само сърцето си, сега можеше тя да е новия Мастър шеф. Но не се оплаква и от живота си като бранд мениджър и готвач в био ферма в Сопот. Мечтае за спокоен живот, свързан с кулинарията. А политиката я е оставила на някой друг!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени