Русата Златка емигрира! Ще последва новия си в Англия

https://hotarena.net/laifstail/rusata-zlatka-emigrira-shte-posledva-noviia-si-v-angliia HotArena.net
Русата Златка емигрира! Ще последва новия си в Англия
Плеймейтката планира да заживее зад граница заедно с новия си приятел, научи HotArena.

Преди повече от месец Златка сложи край на дългогодишната си връзка с ММА боеца Георги Валентинов. Скоро след това тя се залюби с богат младеж, който живее и учи в Англия. 25-годишният й нов любовник със солидни финансови възможности искал Райкова да е плътно до него. Затова и й предложил да се премести на Острова, за да нямат връзка от разстояние. Златка първоначално се стреснала от шантавата идея, тъй като приятелите и домът й са в България и не си представяла да се отдели от тях. Впоследствие решила да постъпи нестандартно и да последва новата си любов, тъй като тя щяла да бъде далеч от бившия си приятел, пише \"България Днес\".

Плеймейтката се чувствала кофти, че наскоро си купи тузарски апартамент в покрайнините на София и след замиването й жилището ще стои празно. Новият й приятел й обещал, че няма да й липсва нищо и бил готов да изпълни всички нейни прищевки, което съблазнило още повече блондинката. Младежът изглеждал сериозен в намеренията си, а и демонстрирал добър стандарт на живот, като дори ходел с охрана, за да изглежда още по-внушително.

Вече като необвързана с ММА боеца, Златка Райкова се появи сама на сватбата на близката си приятелка Светлана Василева с Християн Гущеров. Но тогава никой не се учуди, защото през годините Валентинов почти никога не придружаваше Златка по светски събития. Затова и никой не я попитал на тържеството защо е без половинката си.

\"Златка много искаше да отиде на сватбата заедно с новия си приятел. Но Георги разбра за намеренията й и я предупреди, че ще стане страшно, ако го направи. Златка прецени, че наистина може да има проблеми и да провали най-важния ден на приятелката си. По тази причина беше отново сама на публично място, въпреки че започна нова връзка\", коментира преди време пред вестника близък до плеймейтката.

През юни Райкова върнала годежния пръстен на Валентинов и му заявила, че приключват. В силни емоционални моменти тя казала тежките думи, че никога не е имала намерение да се омъжи за него и по време на участието си в \"Като две капки вода\", когато Георги й предложи пред всички, не му отказала, за да не се почувства глупаво пред цяла България. Тогава Георги излезе на сцената, падна на колене, а ошашавената Златка дълго време не можеше да отговори от изненада.

9 Коментара

Хахаха На какво си, Златке-Патке?

преди 5 години

Амортизирана куротрошачка и то от най-долният типаж! Пак ли си плащаш за фалшиви новини, кукувице? Как ли пък не - 25-годишен богаташ точно това плашило ще хрантути хахахахха! Много си вярваш, лельо Златке! И на Острова сигурно те знаят каква си пазарджишка изтривалка! На Камен Куката боксовата круша, да се чуди човек какво е видял у теб, при условие че има толкова красива жена, на чиито малък пръст не можеш да стъпиш!

Коментирай

??????

преди 5 години

Еси,ти ли си ,бе, душичке?За неразбралите-Еси е дъщерята на Камен Куката!

Коментирай

????????

преди 5 години

Хаххахахаххаха, КАКВА ЕСИ ТЕ ГОНИ, ДУШКО?? Дане би да взимаш някаква нова дизайнерска дрога?

Коментирай

Ели

преди 5 години

Не знам дали е истина, но гледах предаването когато й предложи. На лицето й беше описан ужас от предложението и няма как дада му откаже в национален ефир.

Коментирай

кой е новия

преди 5 години

Чукльо?

Коментирай

...

преди 5 години

Дъщерята на камен куката е курвясал парцал! Една порода с плейпатка райкова, само че по- малка от нея!

Коментирай

Кольо

преди 5 години

Прекрасно...в Англия има много места за реализация,Златке-Патке напр...в Порното ...

Коментирай

МММММ

преди 5 години

Добре ще се справи в порното :) В портно бих я гледал с кеф .

Коментирай

auuu

преди 5 години

EBA SI SPERMOLJASALATA KUKERKA... SLON DA TE EBE,KURWO SMOTANA!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.