Русата Златка крие таен брак с любимия на Преслава (Пикантни подробности)

https://hotarena.net/laifstail/rusata-zlatka-krie-taen-brak-s-liubimiia-na-preslava HotArena.net
Русата Златка крие таен брак с любимия на Преслава (Пикантни подробности)
Малцина знаят, че плеймейтката Златка Райкова, която се сгоди в ефира на Нова телевизия за ММА боеца Георги Валентинов, крие таен брак, узна HotArena.

През 2011 г., Златка сключила църковен брак с тогавашния си приятел Павел. След дълго мълчание, Райкова заяви, че с Павел са си казали заветното „да“, но само пред Бога. Свидетели на бракосъчетанието била нейна близка приятелка и доверен авер на младоженеца. Семейното щастие продължило кратко и двамата се разделили още същата година.

Причината била, че Павел бил женен за друга, от която на всичкото отгоре чака и дете. Изоставената съпруга не спирала да тормози Златка, че й е откраднала мъжа и дори я заплашвала, че ще я залее с киселина. В крайна сметка плеймейтката решава, че няма да търпи тормоза и бързо се разделя с Павел. Двамата със Златка обаче не са разтрогнали църковния брак.

С днешна дата бившия любим на Русата Златка вече e с фолк певицата Преслава. Двамата мислят за брак, а Преси обясни, че любимият й още не е разведен, но и това било въпрос на време, пише „България днес“.

13 Коментара

Буби

преди 6 години

Горките момичета. Толкова ли няма нормални и симпатични мъже за тях в цялата държава, пък макар и не чак толкова богати! Та трябва да живеят като в Дързости красота и да си разменят постоянно едни и същи боклуци. Язък им за хубостта и известността, кято са нещастни в личен план. Ето Златка се напати и разбра, че по-добре нормално и добро момче, па макар и бедно, вместо луда и богата мутра.

Коментирай

Ани

преди 6 години

Какъв църковен брак? Той не е разрешен преди сключването на гражданския брак!

Коментирай

дуду

преди 6 години

Тая снимка е от преди 7-8 години с неин бивш. Даже се вижда, че на снимката още няма операция на носа

Коментирай

!

преди 6 години

Това е точно Павел на Преслава! Тази снимка е точно от сватбата му със Златка, много добре помним как заряза БРЕМЕННАТА си приятелка, за да оправя евтиният парцал! Да, снимката е стара и тя още е с огромния си клюн, НО това е Павел! Белото пак е уцелила на мъж ахахахах!

Коментирай

Така е, но...

преди 6 години

Само за едно не си права - Златка не е спряла да излиза с мутри, този малкия го използва за парлама, тъй като е любовница на шефа на ММА Федерацията в България. Човекът е женен и за това са хванали Георги за прикритие. Хем никой не го закача, хем и Гошко ще получи помощ за бъдещата си кариера!

Коментирай

Формален е просто

преди 6 години

Гледала съм интервюта на Златка от периода с Павел. Тя призна за църковния брак, който е сключен по-скоро като обет между тях двамата, а не като официален и законен съюз. Тогава той е бил женен за друга, с която отдавна не бил в добри отношения и искал развод, но тя използвала бременността си като ултиматум. Е, очевидно това не е помогнало. После Павел е с друга плеймейтка като отново се появяват публично заедно, т.е. не е тайна за широката общественост. Това, което ми прави впечатление, е отношението на Златка към него след раздялата им - не спираше да го хвали и обясняваше как и е сменил светогледа изцяло и то към по-добро. Аз не вярвам на въпросните спекулации, че бил мафиот. Най-малко един истински криминално проявен тип, който разбира се не е в политиката, не би се показвал така често публично.

Коментирай

bubeto

преди 6 години

Obshto vzeto ne razbiram myjete koito spqt s tazi gadna prostitutka.Ne gi li e gnus ot tazi bacilna torba.Predi operaciitee beshe oshte po ujasna.Gyrbav nos i kriva mucuna koqto si misli che e sexy da se krivi i plezi. Zlatka si e prosto probita kofa za otpadyci.

Коментирай

mn si zlee

преди 6 години

pavel vse oshte se zanimava s droga, a predi beshe biqch v nakazatelna brigada, ima kuki koito go pazqt, nqma problem da se pokazva zashtoto nqma koi da go zakacha ;)

Коментирай

mn si zlee

преди 6 години

vqqrno e Zlatka PATKA produljava da se ebe qko s mutri, vinagi e bilo tova i po hoteli izvan BG q vodqt na skrishno v gurciq...Goshko znae ama se pravi na udaren shtoto em 4uka zlatka em e izvesten pokrai neq em namazva pari, em ima pove4e ma4ove ;)

Коментирай

istinata

преди 6 години

Zlatka PATKA produljava da se ebe qko za pari, vinagi e bilo tova i po hoteli izvan BG q vodqt na skrishno v gurciq...Goshko znae ama se pravi na udaren shtoto em 4uka zlatka em e izvesten pokrai neq em namazva pari, em ima pove4e ma4ove ;)

Коментирай

Ай

преди 6 години

Това не е църковна сватба след като няма предхождащ граждански брак. По-скоро е църковна благословия на годеж, има такъв ритуал.

Коментирай

буби

преди 6 години

Ами то председател на ММА Федерацията май е онзи Стъки на Юлияна Дончева, ако не се лъжа. Него ли имаш предвид? Не ми се вярва - той е много противен...

Коментирай

istinata

преди 6 години

stuki e na balkanskata federaciq, na BG e drug, i kakvo kato e protiven? zlatka e bila s mn protivni neq q interesuva da plashta! a ne dali e hubav...tq gadje hubavo si ima , ot drugite iska pari ;)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.