Русата Златка порозовя

https://hotarena.net/az-jenata/rusata-zlatka-porozovia HotArena.net
Русата Златка порозовя

Бонбоненорозова стана Русата Златка, видя HotArena.

Плеймейтката изненадващо е сменила цвета на косата си и вече е розова. Златка не пропусна да се похвали с новата си визия в социалните мрежи, събирайки овациите на феновете си.

Шеговитите коментари не закъсняха и някой предположиха, че след цвета Златка е сменила и мъжа. Райкова побърза да уточни, че още живее с младия ММА боец Георги и хич не мисли за раздяла, пише \"България Днес\".

4 Коментара

mdaaaa

преди 8 години

Най-красивата и сексапилна Плеймейт е Русата Златка. След нея е Кучкова. Красота , тяло и сексапил.... пръскат навсякъде...Имат и образование с по нещо в главата. За разлика от други Коледни елхи ( рагу и криви зъби) и абсолютното- НИЩО!

Коментирай

е

преди 8 години

Ти не си в час да наречеш това недоразумение Кучкова красива, сексапилна и "с нещо в главата". Ако това за теб е "нещо в главата", страх ме е да си помисля ти на какво ниво ще да си. Явно не си гледала ББ или нейна "изява" по телевизията, та да мислиш, че има нещо в главата и как с всяка своя дума само става за смях. Отделно също като Светлана Василева, такава дебилност, тъпота и осезаема простотия, идиотщина и празнота лъха от тях, че няма как да са секси, освен за някой супер отчаян. И да те светна - в България всеки с няколко хиляди лева може да си позволи да си купи диплома от който и да било университет. Явно не си в час. Образована ще й кажеш, когато я видиш, че работи някъде по специалността си и се издържа с това. Такива хора си купуват дипломи колкото да избиват комплекси и да заблуждават такива като теб, че имат нещо в главата, защото винаги ще има такива, които ще се заблуждават, че дипломата има нещо общо с акъла. Може и да има нещо общо ако е диплома от някой университет, където реално се изисква от теб да учиш и да мислиш поне в някаква насока, но в България???

Коментирай

е

преди 8 години

където реално се изисква от теб да учиш и да мислиш поне в някаква насока, но в България???

Коментирай

Ради

преди 8 години

Русата Златка е красива и нежна, не знам колко е умна но в действителност изглежда дори по хубава отколкото на снимките.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.