Русата Златка прокле нападателя на Багата

6520
28 Февруари 2012, 09:39


Златка Райкова, бившото гадже на Благой Иванов-Багата, прокле човека, който го наръга с нож и замалко не го прати в отвъдното.

 
С шампиона по самбо плеймейтката не е от две години, но въпреки това са приятели и до днес.
 
 
Дни преди нападението Златка сънувала страшен сън. Благой слизал от ринга и върху него се нахвърлили петима души, облечени в черни кимона. 
 
 
Нападнали го в гръб и започнали да го налагат с пръти, тръби и боксове. Проснали го безжизнен на пода. "Изпищях от ужас и се събудих. Обадих се на Благой, а той взе да ми се смее, че съм полудяла и трябва да спра да гледам страшни филми", споделя Русата Златка пред "Всеки ден". 
 
 
"Надяваме се всичко да се оправи. Всички се молим нещата да се развият добре. Още никой нищо не знае. Всички негови приятели вече дадоха кръв", добави пазарджиклийката.
 
 
"Моя приятелка ме събуди рано сутринта в неделя, обади ми се по телефона и веднага се прибрах. Първо отидох в "Пирогов", но за съжаление не можах да го видя. Нападателят му е подлец и мишок, щом срещу невъоръжен човек да излиза с нож. Проклет да е!", изсипа клетвата си срещу Даниел Стоянов-Дъмпела, за който се предполага, че е наръгал Багата.
 
 
"Благой е възможно най-кроткият човек, когото познавам. Няма нищо общо с човека, който е на ринга и човека в живота. Той никога не е взимал участия в спречквания, не се занимава с нечисти сделки, причината не ми е ясна. Надявам се хората, които са го направили, да си получат заслуженото", добавя Златка.
 
 
Междувременно таза сутрин стана ясно, че състоянието на Благой Иванов е овладяно и животът му вече е вън от опасност. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени