Русата Златка си върна младото лъвче + подробности за сълзливата любовна история с хепи енд (Морско фото)

https://hotarena.net/laifstail/rusata-zlatka-si-varna-mladoto-lavche-podrobnosti-za-salzlivata-liubovna-istoriia-s-hepi-end HotArena.net
Русата Златка си върна младото лъвче + подробности за сълзливата любовна история с хепи енд (Морско фото)
След месеци страдание и тайно пролети сълзи русата Златка най-накрая успя да се върне в леглото на ММА боеца Георги Валентинов, с когото скъса през пролетта. Двамата са заедно на море и твърдят, че раздялата е направила връзката им още по-силна, научи  HotArena. 
 
Цели три месеца Златка Райкова прекара в чукане на вратата на Жоро, която обаче така и не се отвори за нея. Двамата сложиха край на връзката си през април след жестока караница от ревност. Mоделката заподозряла любимия си в изневяра и така го овикала, че той за малко щял да скочи да я бие. Понеже има богат опит с биячи, тя набързо си събрала нещата и го изоставила.

Щом обаче страхът и гневът й отминали, Злати съжалила за постъпката си, но вече било късно. Опитите й да се извини на Валентинов ударили на камък. Не помогнали нито сълзите, нито уверенията, че го обича, нито обещанията, че „повече няма да прави така“. През цялото това време Жоро не само че не искал да има нищо общо с нея, но избягваше да се появява на места, където има риск да я срещне. По този начин отряза всички пътища, които можеха да ги съберат отново.

В момента двойката събира тен на плажа в Свети Влас. Говори се, че Жоро сам отишъл да търси там изкусителката. Тя непрекъснато залива публичното пространство с информация къде се намира и какво точно прави. Нейни познати предполагат, че целта на всичко това е била информацията да стигне до Валентинов в случай, че реши да я потърси. 
Преди неговото пристигане на морето Злати е била с приятелки, само в женска компания. Това в последните три месеца й е навик. Докато беше разделена с гаджето си, плеймейтката нито веднъж не се появи в компанията на друг мъж с изключение на гейовете, които се грижат за косата и грима й. 

7 Коментара

КУРВИ ЛЪЖЛИВИ

преди 7 години

Те не са се разделяли бе манафи прости. Това че златка е оставила жоро да се развива и не го проваля както никорета провали валери и остави никол без баща, не означава че трабва една двойка ежедневно да доказва със снимки че е заедно. Те не навират личния си живот в медийте за разлика от другите глупаци които станаха за смях пред всички. Златка е умно момиче и затова Жоро я цени. А не като Лозановата кир дето след Валери няма кой да я наплюе по пичката и е пресъхнала

Коментирай

nmm

преди 7 години

Тръгни си, ела си, върни се, мразя те, обичай ме, факай се ...

Коментирай

of

преди 7 години

Ostavete momicheto na mira.Kakvoto i da e pone sega e po lubov s tova momche i si e sednala na gyza.Koi na kogo e chukal na vratata ne e vajno.Lubovta ne tyrpi ego.Qvno se obichat shtom pak sa zaedno.Ne e rabota na hotlainena kakvo pravqt dvamata.

Коментирай

d

преди 7 години

Първо - вземи се грамоти, че пишеш като мангалите. Каква е тази дума "медийте"? И второ, статията е за Златка, така че като ти е фикс-идея Николета и все под всяка статия нея бълнуваш и към нея те тегли, ходи и си чети статии за нея и си коментирай под тях. Няма нужда да спамите с вашата Николета под всяка статия. Знаем ви вече, демонстрирате го непрекъснато и денонощно тук, колко всички сте масово обсебени от нея и с мисълта за нея ставате и лягате, но не е нужно съвсем да осирате пейзажа и под всяка статия все да трябва вашите фанатични бълнуваници за нея да четем.

Коментирай

Hotlaina

преди 7 години

Zlatka i Georgi ne sa bili razdeleni. Vie estestveno ste po sychineniqta i pak izkarahte vsichko golqma drama. Takiva ste si, idioti...kakvo da vi pravim.

Коментирай

do d

преди 7 години

Q si ebi maikata be bokluk mirizliv. Negramotna e maika ti kurvata deto q ebah snoshti s 3 ma bejanci bez kaput

Коментирай

daaa

преди 7 години

СПРИ СА МА ,ЗЛТКЕ ДА СИ ПИШЕШ ПОД СТАТИИТЕ

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.