Русата Златка връща циганската мода

https://hotarena.net/az-jenata/rusata-zlatka-vrashta-ciganskata-moda HotArena.net
Русата Златка връща циганската мода

Плеймейтката Златка Райкова връща циганска мода от средата на 90-те, когато всички контрасти бяха хит, научи HotArena.

 

Наскоро тя се появи в морски бар неочаквано с молив на устните, но не както козметичните експерти препоръчват – да е само един нюанс по-тъмен от цвета на червилото, а с чисто кафяв. Очертанието на красивите й розовки устни направи впечатление на всички гости, като мнозина го определиха за красиво, а не вулгарно, писа „Таблоид“.

 

В края на миналия век първо ромките започнаха да се гримират така, а след това модата се пренесе и в естрадните среди, като нейни символи бяха момичетата от група „Антибиотика“. Райкова очевидно е харесала целия стайлинг, защото все по-често се появява и с типичните за онова време огромни тежки дървени платформи вместо леки сандалки.

6 Коментара

rady_pl

преди 6 години

oba4e zlatka kolkoto pove4e ostarqva po qka sttava... nai hubavata i sexyy playmate! moje da e dolna kurva i stara prostitutka ve4e no izglejda mnogo dobre,, ebati barbito :D ;p

Коментирай

Жалката действителност

преди 6 години

Еехх, с фотошоп и пластични операции всяка вече става "барби".:))) Не останаха естествено красиви жени, само изкуственяци, правени по калъп!

Коментирай

klozeta

преди 6 години

НАЙ -ЯКАТА ПЛЕЙМЕЙТКА - НЯМА КЛОЗЕТИ ,НЯМА МИНЕТИ

Коментирай

Диди

преди 6 години

Даа...тази поне е мн красива на живо.пипната е цялата

Коментирай

пойзънЧе

преди 6 години

Златке, защо не кажеш , че купуваш най -евтния плат и си продаваш боклуците с някви извънземни цени, много ще ти стоят по щендери и е събират прах. Какво се правиш на оборотна, като се обличаш с реплики за 50лв и ти се струва скъпо , обличаш веднъж, снимаш се и после връщаш " щот било фейк" , Извинете!! Защо не водиш гаджето си на слънчака , защото трябва да идеш при дядо ти там да вземеш кинти и да отидеш и се " тагнеш в скъпия ресторант", че си яла салата и си пила вино! Селянки прости сте всички!! Мишки с 5 лв в джоба!

Коментирай

не си добре

преди 6 години

ти в ред ли си бе,тая е цялата изкуствена и в корекции!Ти виждала ли си естествено красива жена?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.