Рускиня счупи зъба на Жени Калканджиева (Подробности)

4932
24 Март 2014, 15:00


Рускиня счупила зъба на Жени Калканджиева по време на конкурса „Мис Свят“ през 1995 г. Това разкрива шестата по красота в света в предаването „Игри на съдбата” по TВ7, научи HotArena.net.

 

Калканджиева се явила на конкурса за най-красива българка за втори път през 1995 г. Три години по-рано също участвала, като влязла в десетката. „Може би съм им изглеждала малка тогава и не победих“, признава тя, пише в. „Всеки ден“.

 

Когато печели титлата, тя вече имала кариера като модел и участвала в конкурса по настояване на брат й, баща й и приятелки. Майка ми не беше ентусиазирана, а аз имах колебания и се явих без големи очаквания, върна лентата назад красавицата. Щом чула името си, не се разплакала. А малко по-късно осъзнала, че короната има голямо значение и ще я натовари със сериозна отговорност.

 

Титлата „Мис България” я праща в Южна Африка, където я настаняват в една стая с рускинята. Прекарвали си весело и често правели бой с възглавници. И докато се забавлявали, рускинята й счупила един зъб.

 

Най-добри приятелки й станали представителките на Макао, Австралия и Нова Зеландия. Ние бяхме най-нахаканите в групата и пушехме тайно в тоалетната. Един ден ни хванаха и ни предупредиха, че при повторно нарушение, ще ни върнат в родните ни места, спомни си Жени.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени